Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Grundig fliserens

Få flotte og sommerklar fliser med en grundig fliserens. Gælder hele Danmark

Flot og velholdt terrasse

Sommeren nærmer sig, og det er endelig blevet tid til at rykke udendørs. Efter vinterens fugt og kulde er det dog helt normalt, at mos, alger, snavs og belægninger har sat sig fast og på sigt kan komme til at ødelægge terrassen.

 

Med en professionel fliserens fra Jysk Fliserens & Algebehandling undgår du skader og får fliser, der igen fremstår som nye.

 

Så er alt, du skal gøre at læne dig tilbage og nyde sommervarmen på din flotte og velholdte terrasse.

 

Du får:

  • Fliserens af 40 m2
    Inkl. algebehandling og imprægnering

 

Bemærk: Ønsker du at få renset et større areal, kan du tilkøbe m2 til samme lave m2-pris som dealen. Tilkøb aftales og afregnes direkte med Jysk Fliserens & Algebehandling efter opmåling på stedet.

 

Ikke bare en fliserens...

Fliserens er ikke bare en fliserens - det er også en investering i dine flisers fremtid. Imprægneringen sikrer nemlig, at resultatet af fliserensen holder meget længere, eftersom den virker afvisende overfor både tilsmudsninger og alger. Imprægneringen øger desuden flisernes levetid markant, da den forebygger frostsprængninger.

 

Bemærk: Du behøver ikke at være hjemme, når behandlingen udføres - Jysk Fliserens & Algebehandling lægger en besked i din postkasse, når de har være på adressen og udført behandlingen.

 

Synligt resultat 

Jysk Fliserens & Algebehandling giver 100 % garanti for, at alle deres behandlinger virker, og du kan derfor være helt sikker på, at du får et synligt resultat, som du kan nyde helt uden selv at løfte en finger.

 

Derudover foregår alle behandlinger ved hjælp af miljøvenlige produkter, som beskytter naturen.

Fliserens

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail