Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Skønt fynsk ophold

Nyd et ophold på skønne Marcussens Hotel lige ved Assens Havn. Her får I en overnatning, 3-retters middag og morgenmad - pris pr. person

Ta' en pause fra hverdagen

På Marcussens Hotel lige ved Assens Havn får I perfekt beliggenhed, idyl og god mad til en super skarp DEALpris.

 

Jeres ophold på Marcussens Hotel i Assens er den perfekte mulighed for at tage en pause fra hverdagen. Her er der ro og tid til at nyde hinanden og den idylliske beliggenhed. 

 

Der bliver sørget godt for jer på det smukke og velbesøgte hotel, der byder indenfor til hygge og god mad.

 

Der er rig mulighed for masser af oplevelser i den omkringliggende natur og Assens by, der emmer af hygge med en af Danmarks smukkeste gågader.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • 3-retters middag (efter køkkenchefens valg)
  • Dejlig morgenmad
  • Gratis parkering i centrum af Assens

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Anmelderrost restaurant

Når I sætter jer til bords hos Restaurant Roulv, som restauranten hos Marcussens Hotel hedder, bliver I mødt af et imødekommende og venligt personale, der står klar til at gøre jeres middage helt specielle. 

 

Restauranten er opkaldt efter den viking, der regerede på Vestfyn for 1000 år siden. Interiøret i restauranten er præget af rå, nordisk stil med plankeborde, læderduge og en rustik stenvæg. Stemningen i restauranten er helt unik, og I kan roligt se frem til de middage, som I skal indtage.

Vestfyn har det hele!

Når I bor på Marcussens Hotel, får I det bedste fra begge verdener: Den vestfynske natur med strande, bakker og dybe skove samt den charmerende bykultur i Assens, som har en af Danmarks smukkeste gågader med kønne, gamle huse.

 

Praktisk info

Ankomst er muligt med ankomst på alle åbningsdage fra den 3. januar 2022 til og med den 17. december 2022. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Reservation skal ske til Marcussens Hotel på info@marcussens.dk. Husk at skrive deal1nat2022, dato, navn og telefonnummer

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Tillæg og tilkøb

Betales direkte til Marcussens Hotel:

Tillæg ved overnatning torsdag, fredag og lørdag: 150 kr. pr. person pr. nat
Enkeltværelsestillæg: 100 kr. pr. person pr. nat
Opgradering til værelse med havudsigt: 100 kr. pr. person pr. nat
Opgradering til familieværelse: 100 kr. pr. person pr. nat
Opgradering til værelse i anneks: 100 kr. pr. person pr. nat
Frie drikkevarer - dækker husets vin, øl og vand på førstedagen fra kl. 15.00 -21.00: 199 kr. pr. person
Medbring hund: 800 kr. pr. ophold
1 ekstra opredning i dobbeltværelse inkl. morgenmad: 150 kr. pr. dag
Tilkøb af rengøring mellem dag 1 og dag 2 inklusive nye håndklæder: 75 kr. pr. person pr. ophold

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Marcussens Hotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

God fornøjelse!

Marcussens Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail