Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Gastronomisk ophold

Glæd jer selv med et ophold på Hotel Nørre Vinkel i Lemvig, der byder på gastromiddag med tilhørende vinmenu, overnatning og morgenbuffet

Gode ting venter

Den lille hyggelige havneby Lemvig ligger ud til Lem Vig, i bunden af Limfjordens vestlige del. Og det er her I finder Hotel Nørre Vinkel lige nord for byen, tæt på vandet og ikke mange skridt fra byens marina.

 

Her kan I se frem til et ophold, hvor velsmagen virkelig bliver sat på menuen. På Hotel Nørre Vinkel venter der jer en 4-retters gastromiddag med tilhørende vinmenu, hvor vinen er udvalgt så den passer til lækkerierne fra køkkenet.

 

Hotel Nørre Vinkel sørger for god mad i gode omgivelser, og en god seng at sove i. Hvis I så bare selv sørger for det gode selskab, så har I noget godt i vente. Se bare her...

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse
  • Gastronomimiddag - 4 serveringer efter kokkens valg
  • Afstemt vinmenu til middagen
  • Lækker morgenmadsbuffet
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering

 

Hotel Nørre Vinkel

Navnet Nørre Vinkel var oprindeligt navnet på en storgård med en historie, der strakte sig helt tilbage til 1841. Efter en ombygning er gården dog i dag blevet til hotel, men kigger I på hotellet udefra kan I dog stadig fornemme gårdens gamle længer.

 

Her kan I se frem til at blive indkvarteret i et af de hyggelige dobbeltværelser, der ligger på førstesalen over gårdens gamle stuehus og stalde. Oplevelsen af et ganske særligt ophold fuldendes af værelsernes fritlagte bjælker og udsigt til vigen.

 

Glæd jer til den uimodståelige 4-retters gastromiddag, der venter jer på hotellets restaurant - og som fuldendes af den afstemte vinmenu, der hører til.

 

Og til morgenbuffetten, der som prikker over i'et sender jer mætte afsted fra et ophold, I vil se tilbage på med stor glæde.

 

Lemvig og omegn

I finder Lemvig cirka en halv times kørsel nordvest for Holstebro, og Hotel Nørre Vinkel cirka to kilometer fra byens centrum.

 

Den lille havneby har sin egen rolige charme. Glæd jer til at slentre igennem byen, eller tage hinanden i hånden og mærke vinden i håret når I går langs vandet.

 

Lemvig var i en menneskealder inspirationskilde for avisstriben Livets gang i Lidenlund, der glædede avislæsere landet over. Tegneren Henning Gantriis har af samme grund i dag en mindestue på byens museum.

 

Vil I udenfor byen, ligger Vesterhavet ikke langt fra Lemvig. Tag for eksempel bilen op til Thyborøn, der ligger for enden af Harboøre Tange. Køreturen derop er turen værd i sig selv, med masser af udsigt til vandet undervejs. Men fiskerbyen Thyborøn ligger lige der, hvor Limfjorden møder Vesterhavet - og byder på yderligere muligheder for fantastisk udsigter.

 

Der er rigeligt at se omkring Lemvig, bare I husker at være hjemme til spisetid. For den inkluderede gastromiddag vil I virkelig ikke gå glip af.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage frem til d. 30. juni 2021. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Hotel Nørre Vinkel.

 

Opgradering til Superiorværelse: 150 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til Juniorsuite: 375 kr. pr. værelse pr. nat
Barn under 2 år: Gratis ved overnatning i forældrenes seng
Barn 2-11 år i følge med 2 voksne: 100 kr. pr. nat inkl. morgenmad

Ekstra person over 12 år: 350 kr. inkl. morgenmad


Reservation skal ske til Hotel Nørre Vinkel via info@norrevinkel.dk eller på tlf. 97 82 22 11. Oplys at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Nørre Vinkel. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser og der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Nørre Vinkel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hotel Nørre Vinkel.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

◆◆◆

Gastroophold i Lemvig

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail