Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Fantastiske Langeland ♥

Nyd campinglivet på skønne Langeland, der byder på smuk natur og spændende seværdigheder. Vælg mellem 2 campingpladser, hvor du får 2 eller 3 overnatninger i egen vogn, camper eller telt

Camping-hygge på Langeland

Tag afsted og nyd foråret eller sommeren på fantastiske Langeland, hvor Ristinge Camping og Emmerbølle Strand Camping inviterer til nogle hyggelige dage for 2 med mulighed for at nyde natur, kultur, historie og oplevelser.

 

Tag f.eks. på arkæologisk museum i Rudkøbing, bliv klogere på plantemedicinens historie i Medicinhaverne eller kig på vilde heste. I kan også opleve den langelandske natur på cykel eller til fods i roligt tempo. 

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 2 eller 3 overnatninger i egen medbragt vogn, telt eller camper
 • Miljø- og pladsgebyr
 • Elforbrug
 • Brusebad
 • Fri adgang til fitnessrum
 • Fri adgang til swimmingpool (fra d. 13. maj - d. 1. september)
 • Deltagelse i aktiviteter (uge 26, 27, 28, 29, 30, 31)

 

Bemærk: Ønsker I at være flere end 2 personer, kan dette tilkøbes - se under længere nede. 

 

Vælg mellem:

 • 2 overnatninger for 2 personer
  Normalpris 488 kr. DEALpris 315 kr.

 • 3 overnatninger for 2 personer
  Normalpris 732 kr. DEALpris 359 kr.

 

Her kan opholdet benyttes:

 • Ristinge Camping 
  Fra d. 12. maj - 29. august 2021
 • Emmerbølle Strand Camping
  Fra d. 26. marts - d. 12. september 2021

 

Ristinge Camping

Campingpladen er en 3-stjernet plads beliggende i et skønt naturområde kun 300 m fra en af øhavets allerbedste badestrande. Fra pladsen er der rig mulighed for at vandre og cykle samt for at tage på udflugter til de vilde heste, Langelandsfortets koldkrigsmuseum, Skovsgaard og meget mere. På Ristinge Camping er der swimmingpool og rigtig gode sanitære faciliteter. De har også minigolfbane og lækre gammeldags isvafler.

 

Emmerbølle Strand Camping

Campingpladsen er en 4-stjernet plads beliggende helt ned til egen sandstrand. Der er masser af skøn natur i området, hvor det er muligt at gå på øhavsstien, følge de anlagte cykelstier eller gå lidt hen ad stranden med sin fiskestang.

 

Pladsen har 25 m2 opvarmet swimmingpool (i perioden d. 13. maj - d. 1. september), stort fitnessrum og lækre sanitære faciliteter. Her kan du campere på første klasse med tæerne helt nede i vandkanten og med alle muligheder, uanset om du vil have pulsen op eller ned.

  

Praktisk info

Ankomst kan ske alle ugens dage i ovenstående perioder.

 

Reservation hos Ristinge Camping på tlf. 62 57 13 29 eller mail info@ristinge.dk. Reservation til Emmerbølle Strand Camping skal ske på tlf. 62 59 12 26 eller via mail til info@emmerbolle.dk. Husk at oplyse koden fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. 

 

Evt. tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Ristinge Camping eller Emmerbølle Strand Camping:

 

Ekstra person 50 kr. pr. nat
Ekstra overnatning for 2 personer 139 kr. pr. nat
Højsæsontillæg på Ristinge Camping (uge 28, 29, 30 og 31) 125 kr. pr. nat
Højsæsontillæg på Emmerbølle Strand Camping (uge 28, 29, 30 og 31) 175 kr. pr. nat

 

Medbring printet værdibevis, når opholdet skal indløses.

 

Det med småt

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, mens Ristinge Camping og Emmerbølle Strand Camping er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Ristinge Camping på tlf. 62 57 13 29 eller Emmerbølle Strand Camping på tlf. 62 59 12 26.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Camping på Langeland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail