Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Altes Stahlwek

Glæd dig til et fantastisk hotelophold på 4-stjernede Altes Stahlwerk Neumünster - inkl. 2 overnatninger, aftenbuffet og morgenmad

Det bedste fra to verdener

Få det bedste fra begge verdener, når du her kombinerer et ophold på Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel i Neumünster med shopping i det nærliggende McArthurGlen Designer Outlet. 

 

Det rå og industrielle hotel er i en klasse for sig og har til huse i byens gamle stålværk, der danner en komfortabel og spændende ramme om opholdet.

 

Du kan roligt begynde at glæde dig til maden, der er i særklasse på hotellet. Du bliver forkælet med en fænomenal buffet på ankomstdagen og luksuriøs morgenbuffet begge morgener. 

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse på Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel
  • Aftenbuffet på ankomstdagen
  • Morgenbuffet hver dag
  • Rabatkort til Designer Outlet

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Et hotelophold udover det sædvanlige

På Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel er alt i topklasse - lige fra beliggenheden og den unikke indretning til madoplevelserne i hotellets restaurant.

 

Fra byens gamle stålværk har hotellet bevaret de gamle konstruktioner og det imponerende ovenlys, og den industrielle arkitektur løber som en rød tråd gennem hele hotellet.

 

Hotellet byder på individuelt indrettede værelser, som udover den industrielle, stringente og moderne indretning alle byder på enestående lysindfald, komfortable senge, fladskærms-tv, kaffemaskine og bruser. Der er desuden gratis Wi-Fi på hotellet.

 

Middagen og morgenmaden kan nydes i de elegante rammer i hotelles restaurant 'Restaurant 1500°C', som er opkaldt efter temperaturen i de gamle stålovne.

 

Restaurantens åbne køkken byder på ekstraordinært velsmagende måltider i form af udsøgte egnsretter og retter fra middelhavskøkkenet.

 

Du har endvidere gratis adgang til hotellets afslapningsområde, hvor der er mulighed for at tilkøbe skønheds- og massagebehandlinger. Vær opmærksom på, at der kan være yderligere begrænsninger i adgangen til sauna og wellnessområdet. Spørg ved reservation.

 

Shoppemekka lige i nærheden

Det spændende McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster er placeret blot 4,5 kilometer fra hotellet. Outlettet byder med sine 70 butikker på god mulighed for mærkevareshopping til yderst favorable priser. 

 

På designeroutlettet findes alle de kendte mærkevarer som eksempelvis Armani, Gucci, Pandora, Nike og Puma nedsat med 30-70 %. Udvalget dækker over alt fra tøj til accessories, sko, sportstøj og ting til hjemmet. 

 

Den store Designer Outlet er lavet som en hel indkøbsby med over 70 butikker og masser af caféer, restauranter og informationsskranker, hvor den flersprogede medarbejderstab står klar til at hjælpe jer.

 

Se mere om det store outlet her og vær opmærksom på, at outlettet har lukket om søndagen.

 

God fornøjelse!

 

Praktisk info

Ankomst kan ske mandag, onsdag og fredag fra og med den 4. april 2021 frem til og med den 30. september 2021. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Lauritzen Rejser.

 

Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. værelse pr. ophold
Barn 0-6 år: Gratis ved overnatning i forældrenes seng*
Barn 7-11 år: Halv pris*

*Max 1 barn pr. værelse/max 1 opredning pr. værelse.

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf. 74 72 15 20. Oplys, at du er kunde ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Når du har foretaget reservationen, vil du på mail modtage en bekræftelse/voucher, som du bedes medbringe på hotellet ved ankomst.

 

Covid-19

Vær opmærksom på, at der pt. er Covid-19-restriktioner ved rejse i Tyskland. Disse dækker blandt andet over karantæner og mundbind.

 

For et overblik over alle restriktioner samt seneste udvikling i reglerne – se Udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Skulle der komme restriktioner, der forhindrer dit ophold i Tyskland, er dine penge ikke tabt. Lauritzen Rejser vil i stedet hjælpe med at finde et andet ophold mod evt. merpris eller tilbyde et tilgodebevis med længere gyldighed.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse på Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

4-stjernet ophold i Nordtyskland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail