Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Få varmen i kroppen

Oplev den ultimative selvforkælelse og dybe afslapning med hele 60 minutters hotstone massage hos Bodylines i Fredericia

1 time i paradis

Med denne deal kan du glemme alt om stress, bekymringer og ubehag. Der er nemlig kun plads til ren nydelse og komplet afslapning, når du lægger dig til rette på briksen hos Bodylines i Fredericia.

 

Du får:

  • 60 minutters hotstone massage  

  

En ældgammel behandling

Hotstone Massage blev oprindeligt udviklet af indianerne som en terapeutisk behandlingsform, men i dag bliver den brugt som en wellnessmassage med fokus på ren forkælelse.

 

Stenene, der anvendes, stammer fra vulkanudbrud og har fået deres karakteristiske runde form og glatte overflade fra årevis på havets bund, hvor stenene har rullet frem og tilbage med tidevandet. Under behandlingen placeres de på specielle punkter på kroppen, mens resten af kroppen masseres med skønne olier.

 

Under behandlingen vil stenenes varme strømme rundt i kroppen og trænge dybt ind i musklerne, så du kan mærke dine muskler afspænde, hvilket efterlader dig i en tilstand så afslappet, at den næsten bliver meditativ.

 

Så glæd dig til at komme ind til Bodylines og blive varm, veltilpas og helt rolig! 

 

God fornøjelse!

Hotstone massage i Fredericia

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail