Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Vilde oplevelser venter!

Få en sjov og spændende dag i Lille Vildmosecentret med storslåede naturoplevelser

Vild, vildere, Vildmosen! 

Lille Vildmose i Østhimmerland er et sandt eldorado for naturelskere, historisk interesserede og nysgerrige børn. Her kan hele familien sammen tage på opdagelse i en ægte dansk vildmark og opleve imponerende og uberørt natur samt et helt unikt dyreliv.

 

Denne deal er oplagt at bruge som en endagstur for hele familien.

 

Du får: 

  • Entré til Lille Vildmosecentret for 1 person (kan bruges af både børn og voksne)
    Normalpris 120 kr. DEALpris 55 kr.

 

Værdibeviset gælder for 1 person, men køb endelig flere og invitér hele familien, skoleklassen eller vennerne med.

 

For nysgerrige børn og naturelskere

Ved køb af entré får I adgang til Lille Vildmosecentret, som ligger midt i naturskønne Lille Vildmose. Her er der masser af sjove, lærerige og spændende oplevelser for gæster i alle aldre. I kan bl.a. se smukke naturfilm, flyve som kongeørnen, stå ansigt til ansigt med en elgtyr eller stige til tops i Dødens Tårn – hvis I tør!

 

De mindste vil elske den flotte legeplads, hvor der er garanteret timevis af sjov. I udstillingen kan I prøve at gå på højmosen og høre naturens lyde.

 
Mosens gamle Tørvetog har afgang fra Lille Vildmosecentret hver lørdag og søndag kl. 12.00 og 13.30, og i sommerferie-perioden er der afgang hver dag. Tril med ned til den nyetablerede Birkesø og besøg den smukke pavillon, hvorfra I kan nyde synet af det rige fugleliv, som er ved søen. Få en fortælling om tidligere tiders tørvegravning i mosen, mens I nyder synet af den storslåede natur.

 

Vildsvinene bliver fodret ved den automatiske fodertønde kl. 11.15, 13.15 og 15.15 – alle dage i ugen – i det nye formidlingsområde Det Vilde. Her kan I også gå på jagt efter de gode fortællinger fra mosen med jeres smartphones og lære en masse om Nordens Kæmper – elg, krondyr, trane, vildsvin og ørn.


Der er bord-bænkesæt på området ved centret, hvor I er velkomne til at spise jeres medbragte mad. Der er også tændt op i bålet alle dage i sommerferien, hvor I kan grille en pølse med brød, som købes i centrets café. Hvis det bliver for meget friluftsliv, så ligger den hyggelige Café Soldug i centret, hvor der kan købes frokost.


Læs meget mere om Lille Vildmose og det store aktivitetsprogram på www.lillevildmose.dk og følg med på centrets Facebookside

 

God fornøjelse!

Entré til Lille Vildmosecentret

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail