Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Skønne Sydsjælland

Besøg det skønne Hotel Vinhuset i Næstved, der danner rammen om et romantisk ophold for 2 med 1 eller 2 overnatninger, 2-retters middag og morgenbuffet

Et skønt ophold

Med denne deal kan I glæde jer til et skønt ophold på det elegante Hotel Vinhuset i den gamle handelsby, Næstved.

 

Der venter jer både historie, kultur, natur, lækre omgivelser og skønne madoplevelser.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

1 overnatning:

 • 1 overnatning i delt dobbeltværelse
 • 2-retters middag i Restaurant Bytinget
 • Morgenbuffet


ELLER

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • 2-retters middag i Restaurant Bytinget på ankomstdagen
 • Morgenbuffet begge dage
 • Slutrengøring

 

Bemærk: Booker I jeres ophold i februar eller marts, får I 1 drinkkupon pr. person, der kan benyttes til en lækker drink i Vinhusbaren. Drinkkuponen kan ombyttes til Irish Coffee, Gin Hazz, Gin Fizz, Dark'n'Stormy, Moscow Mule, Black/White Russian, Espresso Martini, Cosmopolitan, gin/tonic, rom/cola, 1 glas husets vin eller en 0,5 l fadøl.

 

Hotel Vinhuset 

Hotel Vinhuset har siden 1778 været Næstveds Hotel. Dele af den fantastiske bygning går helt tilbage til 1500-tallet, mens størstedelen under tiden er blevet renoveret - naturligvis med respekt for huset oprindelige udtryk. Hotel Vinhuset tilbyder i dag 56 individuelle og velindrettede værelser med hver deres unikke stil.

 

De historiske bygninger har siden 1778 fungeret som hotel, og i 2006 sikrede en omfattende renovering, at hotellet nu står i den smukkeste stand med sin fine facade - og hvor den charmerende kælderrestaurant Vinhuskælderen stadig har sine gotiske hvælvinger fra 1500-tallet.

 

Hotellet har to restauranter, Restaurant Vinhuskælderen og Restaurant Bytinget. Førstnævnte ligger i hotellets stemningsfyldte kælder med de smukke gotiske buer, der stammer helt tilbage fra 1500-tallet. I begge restauranter serveres der klassiske, veltilberedte danske kroretter. 

 

Med en beliggenhed direkte til byens torv og gågader med attraktive specialforretninger og kun 4,5 km fra Næstved Storcenter, er der også et væld af shoppingmuligheder. Derudover er der et lille, hyggeligt havnemiljø midt i byen.

 

Oplev Næstved og omegn

Området omkring hotellet byder på talrige muligheder for spændende oplevelser og hyggelige gåture. Tag for eksempel en kort tur til det idylliske fiskerleje i Karrebæksminde, en tur til Næstved Zoo eller til BonBon-Land.

 

I kan også besøge eventyrslottet Gavnø eller tage på Næstved Automobilmuseum med 3000 m2 gamle biler, scootere, knallerter, fly og gamle butikker fra 50’erne. Det kan også anbefales at tage en gåtur af naturstien "Fodsporet" - en jernbane, som engang forbandt Næstved og Slagelse.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske mandag-lørdag frem til d. 15. juni 2021, og igen fra d. 1. september-d. 12. december 2021.

Ankomst kan dog ikke ske i forbindelse med påsken fra d. 1. april- d. 5. april 2021.

 

Check in kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen.

 

Reservation skal ske til Hotel Vinhuset på tlf. 55 72 08 07 eller på mail til vinhuset@hotelvinhuset.dk - husk at oplyse koden fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Evt. tillæg

Bestilles ved reservation  og betales direkte på Hotel Vinhuset: 

 • Weekendtillæg fredage, lørdage og helligdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Superiorværelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Suiten: 500 kr. pr. værelse pr. nat
 • Husdyr: 200 kr. pr. husdyr pr. ophold

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets listepriser, og der tages forbehold for udsolgte dage.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Vinhuset er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hotel Vinhuset

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Hotel Vinhuset

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail