Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

TO-GO smoothieblender

Lav din egen sunde smoothie eller juice direkte i koppen. Tilsæt din yndlingsfrugt, tryk på knappen og tag med på farten - inkl. fragt

Vinterens vitaminindspøjtning

Få en sund start på dagen, og sikr dig de daglige vitaminer i den mørke vintertid. Med din egen blender kan du let kan lave dine smoothies præcis som du vil have dem. Bedst af alt kan du nøjes med mindre portioner, så de altid er frisklavede. Du kan nyde din juice eller smoothie med det samme eller tage den med på farten.

 

Fyld op med dit eget valg af frugt eller grøntsager, lav din egen juice eller smoothie, og få et sundt vitaminboost lige på stedet. Blenderen er supernem at skille ad efter brug, så rengøringen også er overstået på nul komma fem. Det bliver næsten ikke nemmere!

 

Du får: 

  • Camry smoothieblender inkl. 2 kopper på henholdvis 600 og 470 ml. 

 

Om din nye bedste køkken-ven

Med denne smoothieblender er det altid let at lave din yndlingssmoothies - hæld den i din bedste kop og nyd den i sofaen eller som en del af morgenmaden.

Eller - ta' den med på farten i et af de medfølgende kopper, som du laver din smoothie direkte i. Mængden er nem at justere, da der medfølger 2 kopper på henh. 600 og 470 ml.

Blenderen er let at rengøre, så det er bare med at få fyldt op med lækre frugter, bær og grøntsager, blend og nyd.

 

Velbekommme!

Smoothieblender - inkl. fragt

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail