Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Bagenkop Kro

Skønt kroophold for 2 med velkomstkaffe, populær fiskebuffet, vin, morgenbuffet og perfekt beliggenhed - pris for 2

Liv og idyl ved havnen

Det er ikke meget galt, at I ved selvsyn kan se jeres aftensmad blive hevet op af havet, når I tjekker ind på Bagenkop Kro. Bagenkop Kro er nemlig beliggende i gåafstand fra byens havn, hvor en stor del af de fisk, der bruges til kroens fantastiske fiskebuffet bliver fanget. 

 

Med denne deal får I et ophold på Bagenkop Kro for 2 med masser af rolige omgivelser og idyl i den lille havnelandsby.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • Velkomst med kaffe og kage
  • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk
    Buffeten afhænger af årstidens fangster. Det meste fisk er landet og hentet frisk på Bagenkop Havn 2 minutter fra kroen, men der serveres også fisk fra andre lokaliteter. Skulle en person i selskabet være mindre glad for fisk, serveres der gerne en stegeret
  • Der serveres en flaske husets vin til middagen
  • 1 overnatning i nyrenoveret standard dobbeltværelse
  • Morgenbuffet næste dag

 

Hvor godtfolk er...

Værtsparret Marianne og Flemming Johansen totalrenoverede Bagenkop Kro i 2008, men har hele vejen igennem holdt de stolte danske krotraditioner i hævd.

 

Den store fiskebuffet er enormt populær og trækker folk fra hele landet til den hyggelige kro i Bagenkop.

 

Under et ophold på Bagenkop Kro kommer I tæt på marinaen, I kan gå en tur ved det hyggelige havnemiljø, besøge den smukke naturpark og måske tage et slag golf på den nærliggende golfbane.

 

Kroen ligger blot 2 minutter fra havnen i den lille by Bagenkop på Langelands sydspids. Byen blev i 2011 nomineret som årets landsby. Havnen er byens absolutte omdrejningspunkt. Her er der både en travl fiskerihavn, hvor kutterne fra såvel indland som udland lægger til kaj, og der er en charmerende marina. 

 

Langeland har meget at byde på

Først og fremmest en smuk og særegen natur, hvor Danmark præsenteres på smukkeste vis. Tæt på Bagenkop ligger Koldkrigsmuseet – Langelandsfortet, der var en vigtig brik i forsvaret under den kolde krig. Afsæt gerne et par timer - eller besøg området med de verdenskendte vilde heste, der også holder til tæt ved Bagenkop.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage frem til den 30. juni 2022 - dog ikke i perioden fra den 13. december 2021 til og med den 28. januar 2022. Bemærk: Ved ankomst på fredage og lørdage betales et weekendtillæg - se nedenfor.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte til Bagenkop Kro.

  • Weekendtillæg ved ankomst på fredage og lørdage: 100 kr. pr. person pr. nat
  • Ekstra opredning for barn 0-3 år: Gratis i forældrenes seng
  • Ekstra opredning for barn 4-11 år: 250 kr. pr. barn - inkl. morgenmad og middag

 

Der kan max bo 2 voksne og 1 barn på et dobbeltværelse.

 

Reservation skal ske til Bagenkop Kro via følgende link

Bemærk: Bagenkop Kro er populær. Reservér derfor gerne inden for jeres 14 dages fortrydelsesret, så I kan få jeres penge refunderet, hvis der mod forventning ikke skulle være et ledigt værelse i den ønskede periode

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Bagenkop Kro. Rabatten er baseret på kroens almindelige listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Bagenkop Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Bagenkop Kro på tlf.: 62 56 13 04.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Kroophold for 2 på Bagenkop Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail