Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Miniferie på Bornholm

Få god tid til at opleve Bornholm med denne miniferie for 2 eller 4 personer med 3 overnatninger på Sandkaas Feriecenter

Miniferie på Bornholm

Få god tid til at opleve Bornholm med denne miniferie for 2 eller 4 personer med 3 overnatninger på Sandkaas Feriecenter

Oplev Bornholm til en god pris

Bornholm, Solskinsøen, Klippeøen, Østersøens Perle - kært barn har mange navne, og har I først været på Bornholm, så er der ingen tvivl om, at I vil få klippeøen kær.

 

Denne deal tager jer til Sandkaas Feriecenter, der er beliggende på den nordlige del af øen. En hurtig gåtur fra vandet, omkring 7 kilometer fra Hammershus og kun 2 kilometer fra den hyggelige havneby Tejn, der blandt kan byde på sit eget bryggeri. 

 

Glæd jer til at se bølgerne slå ind over klipperne, til at smage de mange lokale specialiteter og måske mest af alt til at komme ned i gear.

   

Vælg mellem:

Ophold 1:

  • 3 overnatninger for 2-4 personer (2 voksne og 2 børn) i 1-værelses lejlighed
  • Forbrug af el, vand og varme
  • Slutrengøring
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

DEALpris 1395 kr. Normalpris 2200 kr.

 

Ophold 2:

  • 3 overnatninger for op til 4 personer i 3-værelses lejlighed (1 stue/køkken og 2 værelser)
  • Forbrug af el, vand og varme
  • Slutrengøring
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

DEALpris 1895 kr. Normalpris 3000 kr.

 

Bemærk vedr. Ophold 1: 

  • Aldersgrænse på børn er tom. 11 år
  • Der er en dobbetkøje som måler 120 x 200 cm (kan rumme 1 voksen eller 2 børn under 12 år)

 

Sandkaas Feriecenter

I finder Sandkaas Feriecenter på den nordlige del af Bornholm, tæt på vandet, der ved Sandkaas byder på lækre sandstrande, hvor I alligevel ikke er i tvivl om, at I befinder jer på en klippeø.

 

Feriecenteret befinder sig på en naturgrund mellem skov og klipper. Her bliver I indkvarteret i én af feriecenterets hyggelige 1- eller 3-værelses lejligheder, hvor I ikke kommer til at mangle noget.

 

Bornholm

Sandkaas ligger placeret tæt på både Tejn, Allinge og Hammershus, så disse er oplagte mål for en udflugt - men hele Bornholm indbyder til besøg.

 

Glæd jer til at smage de lokale delikatesser. Øen har blandt andet flere bryggerier og destillerier, foruden røgeri og bolchemageri - og ingen tur til Bornholm er fuldendt, uden at der har været sild og sol over Gudhjem på bordet.

 

Besøg den smukke rundkirke i Østerlars, tag en handelstur i smukke Rønne eller hæv stemmen i Ekkodalen. Er vejret til det, så stå tidligt op og nyd solopgangen fra vandkanten.

 

Smukke Bornholm har noget til alle sanser - og med dette ophold har I tid nok til at nå vidt omkring.

 

Transport

Ankomstmulighederne på denne miniferie ligger i færgernes mellem- og lavsæson, så der er rig mulighed for at finde billige billetter til Bornholm - se her.

 

Det er også muligt at få gode gode priser som pensionist - læs mere her.

 

Ønsker I ikke at medbringe bil, kan I finde priser og praktiske oplysninger på bustransport her.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage i perioden fra den 26. marts - 15. juni 2021. Check in kan ske fra kl. 16 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Bemærk: Lejlighederne er ikke handicapvenlige.

 

Tilkøb

Bestilles og betales direkte hos Sandkaas Feriecenter.

Morgenmad: 75 kr. pr. person pr. dag
Aftensmad: Kontakt Sandkaas Feriecenter for nærmere information
Linnedpakke inkl. håndklæder: 150 kr. pr. person (Ønskes dette ikke, kan man selv medbringe)

 

Reservation skal ske til Sandkaas Feriecenter på info@sandkaasferiecenter.dk eller på tlf. 51 40 80 60. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til overnatningsstedet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 eller 4 personer i delt lejlighed på Sandkaas Feriecenter. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer. 

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Sandkaas Feriecenter er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte overnatningsstedet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Miniferie på Bornholm

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail