Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold ved Limfjorden

Tag på et skønt ophold for 2 på Løgstør Badehotel – Hotel Du Nord med udsigt over Limfjorden. Her bliver I forkælet med 1-2 overnatninger, 3-retters middag, eftermiddagskaffe og morgenbuffet

Ophold i vandkanten

Velkommen til Løgstør Badehotel - Hotel du Nord - smukt placeret ud til Limfjordens vande, med lige langt til Vesterhavet og Kattegat på hver sin side. Hotellets historie strækker sig tilbage til 1850, men det gamle badehotel fremstår i dag som et moderne hotel, der værner om traditionerne.

 

Her kan I se frem til et ophold i vandkanten, hvor I både kan slappe af, nyde byen, hinanden og den gode mad fra hotellets restaurant. 

 

Vælg mellem 2 ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt
 • 3-retters aftenmenu i Restaurant Frederik den VII 
 • Kaffe/-te med sødt efter middagen
 • Stor dansk morgenbuffet

Normalpris 1.797 kr. DEALpris 760 kr. 

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i charmerende dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
 • 2-retters aftenmenu i Restaurant Frederik den VII (dag 1)
 • 3-retters aftenmenu i Restaurant Frederik den VII (dag 2)
 • Kaffe/-te med sødt efter middagen begge dage
 • Stor dansk morgenbuffet

Normalpris 3.494 kr. DEALpris 1.199 kr. 

 

10 meter fra Limfjorden

Det 165 år gamle badehotel ligger på havnefronten i den hyggelige nordjyske by Løgstør med en betagende udsigt over Limfjorden. Det er velbevaret og -renoveret, så det i dag fremstår i pæn og charmerende maritim stil. Hotellets værelser er lyse og personligt indrettet, alle med eget bad/toilet, fladskærms-TV og gratis internet. Flere af værelserne har smuk udsigt over havnemiljøet og Limfjorden.

 

I hotellets restaurant kan I nyde den gode mad med udsigt over Limfjordens vande, og når I er mætte og glade kan i slentre en tur på den charmerende havnefront - og måske videre ud langs den 4,4 km lange Frederik d. VII's kanal, der i sin tid var det største danske anlægsarbejde nogensinde. Her finder I også Limfjordsmuseet og Løgstør Grunde Fyr.

 

Løgstør er kendt som Nordjyllands Muslingeby, og her går gastronomi, kunst, kultur, musik og historie op i en højere enhed. I byen kan I gå på opdagelse i gamle gader med små huse bygget til 1800-tallets fiskere og sømænd og se byens maritime historie udfolde sig.

 

Løgstør byder på oplevelser både til lands og til vands, og med et ophold på Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord har du et godt udgangspunkt for at se nærmere på én af Danmarks absolut skønneste egne.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle åbningsdage til og med d. 5. februar 2022. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen. 

 

Opholdene inkluderer slutrengøring.

 

Tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til hotellet.

 

Weekendtillæg ved overnatning fredag eller lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat
Tillæg for værelse med fjordudsigt: 100 kr. pr. værelse pr. nat

 

Det er muligt at opgradere til andre værelsestyper. Opgraderingspris betales direkte til hotellet.

 

Reservation skal ske til Løgstør Badehotel - Hotel du Nord via dette link. Oplys koden fra værdbeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Løgstør Badehotel - Hotel du Nord. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser, der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Løgstør Badehotel - Hotel du Nord er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold for 2 på Løgstør Badehotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail