Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Prisbasker i Limfjordsbyen

I får virkelig noget for pengene med et ophold for 2 personer på Løgstør Parkhotel ved Limfjorden - værdibeviset kan indløses helt frem til d. 2. februar 2022

Midt i landet og lige ved vandet

Løgstør ligger midt i landet og alligevel lige ved vandet. For med byens placering lige ud til Limfjorden, gør det ikke noget, at der i fugleflugtslinje er cirka lige langt til Vesterhavet og Kattegat.

 

I finder Løgstør Parkhotel i udkanten af byen, men stadig kun en gåtur fra vandet. Her er hotellet naturskønt placeret i grønne omgivelser, der får smilet frem og pulsen ned.

 

Glæd jer til et ophold, hvor prisen er holdt nede, og hvor der stadig er sørget for både vådt og tørt. Opholdet kan indløses helt frem til d. 2. februar 2022, så der er rig mulighed for at finde et tidspunkt, der passer jer.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt
 • 3-retters middag
 • Kaffe/te med sødt efter middagen
 • Stor dansk morgenbuffet

Normalpris 1896 kr. DEALpris 760 kr.


Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
 • 2-retters middag dag 1
 • 3-retters middag dag 2
 • Kaffe/te med sødt efter middagen begge dage
 • Stor dansk morgenbuffet

Normalpris 3592 kr. DEALpris 1199 kr. 

 

I vælger det ønskede ophold, når I har trykket på 'KØB NU'-knappen.

 

Venligt personale og fantastiske omgivelser

Løgstør og Løgstør Parkhotel ligger omkring en times kørsel fra både Randers og Aalborg. Her bliver I mødt af hotellets venlige personale, der sørger for at tage godt imod jer og få jer indlogeret på jeres rummelige værelse, der naturligvis har eget badeværelse og alle fornødenheder.

 

Når I har fundet jer til rette på værelset, er det oplagt at trække lidt frisk luft og indtage de dejlige omgivelser.

 

Søg ned til Løgstørs havn og gå en tur langs Frederik VII's kanal, der løber parallelt med Limfjorden. Her kan I tage et kig på vandet og bådene i havnen samt nyde synet af den gamle kanalfogedbolig, der nu huser Limfjordsmuseet og den flotte drejebro. Bagefter venter der aftensmad på hotellet.

 

Trækker I uden for Løgstør, vil vi anbefale at slå et smut forbi vikingeborgen Aggersborg, der ligger lige på den anden side af Limfjorden. Dette betyder også en tur over Aggersundbroen, der forbinder Himmerland med resten af Jylland. Selvom der kun er få kilometer, er der rigeligt at se på turen.

 

Med et ophold på Løgstør Parkhotel kan I glæde jer til et ophold i et område, der byder på en masse natur, historie, ro og mag - og så endda til en forrygende DEALpris.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle åbningsdage frem til og med d. 2. februar 2022. Check in er muligt fra kl. 15.00 på ankomstdagen, check ud skal senest ske kl. 10.00 på afrejsedagen.

Bemærk: Opholdet kan ikke benyttes i uge 21, i forbindelse med julefrokoster samt til jul og nytår.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med hotellet.

Ophold med overnatning fredag eller lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradering til andre værelsestyper: Fra 100 kr. pr. værelse pr. nat.


Bemærk: Der er ingen rengøring mellem dag 1 og dag 2.

 

Reservation skal ske online. Opholdet med 1 overnatning bookes via dette link, og opholdet med 2 overnatninger bookes via dette link.

Ved reservation via telefon opkræves du et gebyr på 100 kr. 

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Løgstør Parkhotel. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Løgstør Parkhotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Løgstør Parkhotel på info@logstorparkhotel.dk eller tlf. 98 67 40 00.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold for 2 på Løgstør Parkhotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail