Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Lækkerier fra slagteren til dig

Hent en velsmurt pålægsmand til 6 personer samt 1 flaske god hvidvin hos Slagter Carlsen i Nørresundby og Støvring - perfekt til frokost eller let aftensmad!

Lækkerier fra slagteren til dig

Hent en velsmurt pålægsmand til 6 personer samt 1 flaske god hvidvin hos Slagter Carlsen i Nørresundby og Støvring - perfekt til frokost eller let aftensmad!

Mad, der begejstrer

Byd dine kære på frisk frokost eller nem aftensmad i form af Slagter Carlsens pålægsmand til 6 personer - og så får I desuden 1 flaske god hvidvin med.

 

Den velsmurte og flot pyntede pålægsmand er dækket med slagterens hjemmelavede pålæg, så I kan nyde gennemført frokostluksus fra første til sidste bid!

 

Glæd dig til:

  • 1 pålægsmand til ca. 6 personer   
  • 1 flaske hvidvin 

 

Den flot pyntede pålægsmand frister med:

  • Æg og rejer 
  • Roastbeef med remoulade og høvlet peberrod 
  • Rullepølse med sky og løg 
  • Kamsteg med appelsin og rødkål 
  • Fiskefilet med citron og remoulade 

 

Pålægsmanden er lavet på en luftig bløddejsbund og er pyntet med diverse grønt.

 

Ægte slagterkvalitet

Hos Slagter Carlsen er respekten for det traditionsrige slagterfag intakt. Derfor er slagtermesterens hjemmelavede pålæg naturligvis fremstillet efter gode, gamle dyder. Der er skruet helt ned for tilsætningsstofferne og helt op for kvaliteten og smagsoplevelsen!

 

Du er velkommen til at købe flere værdibeviser, så der er nok til alle i selskabet eller til 2 dage. Du skal blot huske at ringe og bestille senest 3 hverdage før ønsket afhentning.

 

Du kan afhente din pålægsmand og vin i slagterens åbningstid i både Nørresundby og Støvring. Husk at medbringe dit printede værdibevis.

 

Velbekomme!

Pålægskagemand fra Slagteren

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail