Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

2 timers haveservice

Nyd havens glæder uden bøvl med hakke, skovl og plæneklipper - Moth Service klarer arbejdet for dig

Plænen, hækken eller blomsterbedet?

Med denne deal kan du give din have en kærlig hånd og få overstået de genstridige og uoverskuelige opgaver, helt uden selv at løfte en finger.

 

Moth Service kommer og gør arbejdet for dig og forvandler med stor ekspertise din have til et smukt og fredfyldt sted - uden hængepartier, der forstyrrer.

 

Så ånd du bare lettet op og koncentrer dig om at nyde din dejlige have.

 

Du får:

  • 2 timers haveservice

 

Du kan for eksempel få hjælp til:

  • Græsslåning
  • Hækklipning
  • Rensning af bede
  • Beskæring af mindre træer

 

Din havehjælp medbringer selv det udstyr, som skal bruges til den aftalte opgave.

 

Bemærk: Der kan forekomme tillæg, hvis der skal bruges specialmaskiner til opgaver som f.eks. lift, gravemaskine, stubfræser eller andre specialværktøjer. Dette aftales ved booking og afregnes direkte med Moth Service.

 

Skal der køres på genbrugsplads, indgår dette i tidsforbruget uanset mængde. Der afregnes udover DEALpris et gebyr for genbrug på 150 kr. inkl moms, som går direkte til betaling for benyttelse af genbrug.

 

Skal der bruges materialer til opgaverne, indgår tiden der bruges på at finde/hente disse. Ligeledes kan der blive opkrævet fragt, hvis Moth Service skal bestille en vare hjem til et projekt. 

 

Moth Service har en særskilt pris for rensning af fuger imellem fliser eller lignende opgave, tømning af tagrender eller lignende. Kontakt Moth Service for mere information. 

 

Hjælpen er nær

Moth Service er et ejendoms-servicefirma, som tilbyder alt inden for bl.a. havearbejde og algebehandling. De passer blandt andet Bolighuset Lindegaard Poulsen i Odense og passer både private husejere og firmaer. 

 

De har en tæt partner, som udfører tømreopgaver, brolægning og gravearbejde. De deler deres opgaver, så der på den måde kan tilbydes en bred vifte af services på ejendomme og haver.

 

Hos Moth Service er ingen opgave for lille eller for stor, så forhør dig gerne, hvis du har spørgsmål til, hvad de kan hjælpe med.

 

Ønsker du eksempelvis hjælp til kompliceret træfældning, stubfræsning, algebehandling, fliserens, nyt tag på huset/udehuset eller lignende, så tøv ikke med at kontakte Moth Service. Deal-værdibeviset kan i nogle tilfælde indgå i en opgave.

 

God fornøjelse!

Haveservice på Fyn

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail