Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hytteferie ved Vesterhavet

Snup 2 eller 3 overnatninger i en topmoderne Vesterhavshytte på Henne Strand Camping & Resort med plads op til 4 personer - inkl. forbrug af el og vand samt slutrengøring

Den bedste hytteferie

Vil I opleve den bedste hytteferie? Så er et ophold på Henne Strand Camping & Resort svaret! Her får I den bedste af slagsen med deres topmoderne og helt nyrenoverede Vesterhavshytter. 

 

Saml familien og tilbring nogle dejlige feriedage ved det altid forunderlige Vesterhav. Mærk vinden i håret, bestig klitterne, slap af og hyg jer i og ved hytterne. 

 

Henne Strand Camping & Resort har åbent og er klar til at byde jer velkomne. Alle restriktioner bliver overholdt, og personalet gør alt hvad de kan, således at I kan nyde livet med masser af ro og tryghed. 

 

Opholdet for op til 4 personer inkluderer  - vælg mellem:

 • 2 overnatninger i Vesterhavshytte med op til 4 personer (1 værelse med dobbeltseng + 1 værelse med køjesenge)
 • Forbrug af el og vand samt slutrengøring
  DEALpris 1498 kr.

 

ELLER

 

 • 3 overnatninger i Vesterhavshytte med op til 4 personer (1 værelse med dobbeltseng + 1 værelse med køjesenge)
 • Forbrug af el og vand samt slutrengøring
  DEALpris 1998 kr.

 

Om Vesterhavshytterne

Efter en imponerende forvandling står Vesterhavshytterne nu igen klar til at byde gæster velkommen til en dejlig ferie. Her kan I se frem til en stilren og topmoderne hytte med plads op til 4 personer. 

 

Hytterne har to soveværelser - et værelse med dobbeltseng og et med køjeseng. Derudover er der et hyggeligt køkken og et stort spisebord til 4 personer i fællesrummet. På badeværelset er der toilet, føn og afskærmet bruseniche.

 

Hytterne har desuden en overdækket terrasse med lækre møbler samt grill.

 

Ønsker I en hytteferie, hvor der er kræset for detaljen, så er Vesterhavshytterne et oplagt valg. 

 

Hvad I får med:

 • Service til 4 personer
 • Køkken med ovn, opvaskemaskine og køleskab med frys
 • TV
 • Toilet og bad
 • Dyner og puder*
 • Gratis WIFI


*Sengelinned skal medbringes eller kan alternativt lejes hos Henne Strand camping & Resort. Oplys dette ved reservation. Rygning i hytterne er ikke tilladt.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig alle ugens dage i perioderne 18. januar 2021 - 11. marts 2021 samt 31. oktober 2021 - 10. marts 2022. Check in kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, check ud skal senest ske kl. 10.00 på afrejsedagen.

 

Bemærk: Ankomst er ikke mulig fra den 26. december 2021 - 30. december 2021.
Værdibeviserne må gerne bruges i forlængelse af hinanden inden for de opgivne perioder.

 

Reservation skal ske til Henne Strand Camping & Resort på tlf. 75 25 50 79 eller via post@hennestrandcamping.dk - oplys, at I er kunder ved Deal.dk, ønsket dato for ankomst, navn, telefonnummer, værdibevis-ID og kode.

 

Det med småt

Prisen gælder for 4 personer i en Vesterhavshytte. Rabatten er baseret på Henne Strand Camping & Resorts listepriser, og der tages forbehold for udsolgte dage.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Henne Strand Camping & Resort er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Henne Strand Camping & Resort.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold i Vesterhavshytte

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail