Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev en nat i arresten

Glæd jer til et indbydende ophold i Den Gamle Arrest i Ribe, der både byder på kaffe og kage, 4-retters menu, morgenmad og overnatning i en celle

Bliv spjældfugl for en nat

Hvis I har holdt jer på lovens side, så har I næppe nogensinde prøvet at bo på "Hotel Gitterly" - det kan I dog komme til nu med denne deal, hvor turen går til Den Gamle Arrest i Ribe.

 

Godt nok blev "de svenske gardiner" fjernet fra vinduerne i 1975, da bygningen ved Torvet i Ribe ophørte med at være arrest, men stedets historie fornægter sig ikke - og bare rolig, der er ikke længere kun vand og brød på menuen.

 

Glæd jer til ophold midt i smukke Ribe, med byens torv og domkirke som naboer. Se her, hvad I får - og læs mere om stedet og omgivelserne nedenfor.

 

Opholdet for 2 personer indeholder:

  • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse på Den Gamle Arrest - by Skovmose
  • Fri kaffe på værelset under hele opholdet
  • Kaffe og kage kl. 14-16 på ankomstdagen, serveres på Kolvig - by Skovmose eller Den Gamle Arrest
  • 4-retters kokkens surprise-menu, serveres på Kolvig - by Skovmose eller på Den Gamle Arrest
  • Skøn morgenbuffet, serveres kl. 8-10 på Den Gamle Arrest

 

Gammel og samtidig nyt

Den Gamle Arrest - by Skovmose har fået ny ejer, nemlig Tobias Skovmose, som bl.a. også ejer det populære spisested Kolvig - by Skovmose i Ribe.


Og den nye ejer byder på masser af godt til ganen. Der serveres kaffe og kage på Kolvig på ankomstdagen, kun 260 meter fra hotellet. Lige som I kan se frem til en fantastisk 4-retters menu, der serveres enten på Kolvig eller på hotellet. Dette varierer.

 

Den Gamle Arrest

I får svært ved at finde et hotel med en mere central placering i Ribe end Den Gamle Arrest. Hotellet ligger lige ud til torvet med byens smukke domkirke kun 10 meter væk.

 

Her bliver I tildelt en celle, for i Den gamle Arrest, har værelserne ikke værelsesnumre, men cellenumre. Cellernes gamle funktion gør også, at værelserne er blevet kreativt, men fuldt ud lyst og funktionelt indretttet.

Der deles badeværelse med nabocellerne (max 2 værelser deles om 1 bad). Der er dog mulighed for at tilkøbe en opgradering, så I får et værelse med eget badeværelse.


Glæd jer til et ophold i indbydende, men uvante rammer. Og glæd jer til at kunne starte med at sige "Ja, vi overnattede jo i arresten forleden..." når I skal fortælle om det.

 

Ribe - Danmarks ældste

Ikke bare er Ribe en smuk by, det er også Danmarks ældste by. Glæd jer til at opleve det gamle bymiljø i bymidten og til at opleve Ribe Å, der løber igennem byen - blandt andet forbi Kolvig, hvor I skal indtage kaffe og kage på ankomstdagen.

 

Der er masser at opleve i Ribe By, men skulle I få lyst til at komme udenfor byen, så tag ud og oplev marsken vest for byen, der er et fuldstændig unikt naturområde. Eller sæt kursen 10 kilometer sydvest for byen og oplev Vadehavscentret, der med sin unikke arkitektur og placering virkelig er en overset perle.

 

Glæd jer til et ophold, hvor I bor midt i historien, og med masser af muligheder lige udenfor døren.

 

Praktisk info:

Ankomst kan ske på alle åbningsdage frem til den 1. maj 2021, dog ikke i perioden 26. marts 2021-05. april 2021. Check in er mulig fra kl. 14.00 på ankomstdagen, check ud skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Bemærk: Der betales weekendtillæg ved ankomst fredag og lørdag - se nedenfor.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Den Gamle Arrest.

 

Weekendstillæg ved ankomst fredag og lørdag: 200 kr. 
Vin-menu med 4 glas tilpasset 4-retters kokkens surprise-menu: 249 pr. person
Parkeringskort: 50 kr. 
Værelse med eget bad: 200 kr. 
Opgradering til suite room: 400 kr. pr. værelse

 

Reservation skal ske til Den Gamle Arrest på tlf. 75 42 37 00 eller på mail info@dengamlearrest.dk. Oplys at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.


Husk at medbringe dit værdibevist i printet form, da det skal vises ved check ind.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse i Den Gamle Arrest. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Den Gamle Arrest er den tekniske arrangør.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold i Den Gamle Arrest i Ribe

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail