Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

4-stjernet ophold i Wismar

Få 3 overnatninger med aftenbuffet, morgenbuffet og meget mere på det 4-stjernede Hotel Wyndham Garden lige uden for Wismar - glæd dig til at opleve Østersøen og den historiske by

En fantastisk by ved Østersøen

Destinationen i denne deal er det 4-stjernede Hotel Wyndham Garden lige uden for Wismar. Byen ligger ved Østersøens kyst, midt mellem Lübeck og Rostock, og kun 2½ times kørsel fra den dansk-tyske grænse.

 

Wismar er en fantastisk by. Kombinationen af havneby og en historisk bykerne udgør et fantastisk rejsemål og har sikret byen en plads på UNESCO's verdensarvsliste. Med sine cirka 45.000 indbyggere er byen ikke større, end den kan overskues - men til gengæld er det indtryk, som byen efterlader, storslået!

 

Glæd dig til at gå på opdagelse i Wismar, til at gå ture langs Østersøen og til at trække ned mod den storslåede markedsplads, hvor der er garanti for at finde et glas øl og et godt måltid mad.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 3 overnatninger i dejligt dobbeltværelse på det 4-stjernede Hotel Wyndham Garden Wismar
  • 1 velkomstdrink
  • 2 x aftenbuffet
  • Morgenbuffet hver dag
  • 10 % rabat på drikkevarer i restauranten eller i baren
  • Fri benyttelse af pool, sauna og fitnessområde
  • Gratis WiFi

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 deals for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Komfort ved Østersøen

Glæd dig til at tjekke ind på det komfortable Hotel Wyndham Garden Wismar. Her venter der et behageligt værelse på 20 m2, der naturligvis er udstyret med eget badeværelse, tv og gratis WiFi.

 

På hotellet finder du også bar, restaurant, have, terasse, elevator samt et fitness- og wellnessområde (mod betaling). 

 

Når hotellets lækre morgenbuffet har lagt en god bund og gjort dig klar til dagen, så glæd dig til at opleve Wismar. Byens historiske bymidte har gennemgået store renovationer efter at have overlevet både anden verdenkrigs bombardementer og tiden bag jerntæppet, og den fremstår i dag bjergtagende flot. Men! Ser du godt efter, vil du stadig kunne se spor efter krigen.

 

Snyd heller ikke dig selv for en gåtur ved Østersøen, hvor områdets kringlede kystlinje giver fantastiske udsigter, uanset om du oplever Østersøen fra stranden eller Wismars havn.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage frem til 2. juni 2021. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen. Bemærk: Der opkræves højsæsonstillæg - se nedenfor.

 

Bemærk: Af hensyn til Covid-19 kræves der tidsbestilling for at benytte pool og saunaområde. Der kan max være 12 personer pr. gang. Der skal der bestilles bord til morgen- og aftensmadsbuffet. 

 

Tillæg og tilkøb:

Bestilles ved reservation og afregnes direkte til Lauritzen Rejser:

 

Højsæsonstillæg i perioden 2. april- 2. juni 2021: 100 kr. pr. person pr. ophold

Enkeltværelsestillæg: 375 kr. pr. værelse pr. ophold

Barn 0-6 år: Gratis ved overnatning i forældrenes seng

Barn 7-12 år: Halv pris (max 2 opredninger pr. værelse)

P-plads ved hotellet: € 2 pr. nat.

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf. 74 72 15 20. Oplys, at du er kunde hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode. Efter du har foretaget din reservation, vil du på mail modtage en bekræftelse fra Lauritzen Rejser, som skal medbringes ved ankomst til hotellet.

 

Bemærk: Der skal bæres mundbind på hotellet.

 

Covid-19

Skulle der være restriktioner, der forhindrer jeres ophold i Tyskland, så er jeres penge ikke tabt. Lauritzen Rejser vil i stedet tilbyde jer et tilgodebevis med en længere gyldighed eller hjælpe jer med at finde et andet ophold – eventuel difference afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

 

Vær opmærksom på, at der pt. er Covid-19-restriktioner ved rejse i Tyskland. For et overblik over alle restriktioner samt seneste udvikling i reglerne – se Udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

◆◆◆

Ophold i Wismar

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail