Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Personlige pletskud

Med professionel fotografering hos Aarsbilleder i Aarhus får du de unikke, hjertevarme stunder med hjem

Forevig de gode stunder

Et billede er den bedste måde at gemme minder og genopleve stemninger på. Det er fantastisk at have i sin egen stue, og det er en super personlig gave, som med garanti vil bringe varme, minder og smil med sig.

 

Med denne deal får du chancen for at få skudt professionelle fotos hos Aarsbilleder. Her er du garanteret høj kvalitet og god service - uanset, om du ønsker portræt af børnebørnene, det nygifte par eller noget helt tredje.

 

Du får:

  • Fotografering
  • 3 print af samme billede (i størrelse op til A4)

 

Bemærk: Fotograferingen er for op til 6 personer. Ved større grupper på mere end 6 personer, er der et tillæg på 100 kr. pr. person - udover de 6 personer. Har I kæledyr, der skal med på billedet, er dette selvfølgelig muligt.

 

Det praktiske

Når du ankommer til studiet, står personalet klar med håndsprit, mens alle forholdsregler er taget under fotograferingen. Fotograferne er dygtige til at holde afstand, og når du skal udvælge billederne på deres PC-skærm, er alt selvfølgelig sprittet af.

 

Der er desuden rig mulighed for at tilkøbe ekstra filer, print eller rammer. Du kan betale med MobilePay eller kontanter.

 

5 ud af 5

Aarsbilleder har haft besøg af mange kunder gennem tiden, og har fået rigtigt flotte anmeldelser på hans Facebook-side - faktisk en bedømmelse på hele 5. Se de flotte anmeldelser lige her.

 

Erfaring i de gode øjeblikke

Hos Aarsbilleder har Martin over 10 års professionel erfaring med at forevige gode, sjove og hyggelige øjeblikke. Han vil derfor helt sikkert også kunne fange de gode skud af dig, familien og vennerne.

 

Aarsbilleder har desuden stor rabat på deres flotte rammer, så der er rig mulighed for, at du kan få favoritbilledet foreviget i ramme.

 

Vær opmærksom på, at der tages forbehold for travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Du anbefales derfor at bestille tid i god tid i disse perioder.

 

God fornøjelse!

Fotosession inkl. prints i Aarhus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail