Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ølsmagning for 2

Kom helt tæt på skabelsen af de fantastiske øl ved Warwik Bryghus med en ølsmagning og rundvisning på bryggeriet - gælder for 2 personer

Bryg en god oplevelse

Den evigt eftertragtede deal til ølsmagning for 2 personer er atter tilbage!

 

Hos Warwik Bryghus er øl er ikke bare øl. At fremstille ægte kvalitetsøl med saft og kraft er en proces, der skal behandles med omhu og omtanke.

 

Det ved de hos Warwik Bryghus, og det er derfor, deres ølsmagningsarrangementer er så populære. Nu får du også mulighed for at opleve det i selskab med en heldig ledsager. 

 

Værdibeviset for 2 personer gælder til:

  • Rundvisning på bryggeriet
  • Smagning af bryggeriets fantastiske øl

 

Arrangementerne foregår på udvalgte lørdage kl. 13. Du kan se datoerne, når du booker via dette link.

 

Lokal stemning

Warwik Bryghus er et lille, lokalt mikrobryggeri beliggende i Varde. Bryghusets navn, Warwik, kan spores helt tilbage til 1100-tallet og er det oprindelige navn for Varde by.

 

Lokalerne, som bryggeriet er placeret i, har tidligere rummet et andet bryggeri, der dog blev lukket for ca. 100 år siden. Deres historie blev genoptaget, da Warwik blev grundlagt i 2005, og ølbryggerånden lever videre den dag i dag.

 

Håndværk og tradition

Et mikrobryggeri er et sted, hvor øllet brygges under håndværksmæssige traditioner baseret på den klassiske bryggeritradition. 


Ølsmagning og rundvisning på Warwik Bryghus er en helt særlig oplevelse, hvor man virkelig kan fornemme stedets ånd og lokale atmosfære.

 

God fornøjelse (og skål!)

Ølsmagning for 2 på Warwik Bryghus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail