Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Billigt ophold i outletby

Billigt ophold for 2 personer på Best Western Hotel Prisma i Neümünster inkl. overnatning, 3-retters menu, morgenmad og rabatkort

Perfekt kombination

Hygge, afslapning, en god nats søvn og så lidt shopping... Det lyder ikke værst, vel? Heldigvis er det lige præcis, hvad denne deal byder på.

 

Her bliver I nemlig indlogeret på Best Western Hotel Prisma, der ligger cirka en times kørsel fra grænsen, og hvorfra I nemt kan komme til McArthurGlen Designer Outlet. Her er der god mulighed for at få shoppet mærkevarer i de mere end 100 spændende butikker - og med denne deal er der endda ekstra rabatter at hente.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning for 2 personer på Best Western Hotel Prisma i Neumünster
  • 3-retters menu på ankomstdagen efter køkkenets anbefaling
  • Morgenmad
  • Rabatkort til McArthurGlen Designer Outlets i Neumünster
  • Voucher til Fleggaard, gældende til 1 flaske vin ved grænsehandel (én kupon pr. værelse)

 

Let at finde

Det er let at finde frem til Best Western Hotel Prisma, der ligger behageligt tæt på motorvejen. Det 93 værelser store hotel bliver jeres base for et hyggeligt ophold i Neumünster, der med sine 80.000 indbyggere rummer et væld af restauranter m.m.

 

Stort shoppemekka

McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, nord for Hamburg, ligger kun 7 km fra Best Western Hotel Prisma og er alletiders mulighed for at få shoppet til lidt billige penge.

 

På designeroutlettet kan I finde alle de kendte mærkevarer nedsat med 30-70 % - for eksempel Armani, Gucci, Pandora, Nike og Puma. Udvalget dækker over alt fra tøj og accessories til sko, sportstøj og ting til hjemmet. 

 

Det store, nybyggede outlet-center er lavet som en hel indkøbsby med mere end 100 butikker og masser af caféer, restauranter og informationsskranker, hvor den flersprogede medarbejderstab står klar til at hjælpe jer. 

 

Læs mere om det store outlet her.

 

Vær opmærksom på, at outlettet har lukket om søndagen.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage fra d. 10. januar til d. 31. maj 2021. Check in kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. 

 

Bemærk: I kan kun benytte 1 værdibevis pr. ophold.

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf. 74 72 15 20. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og koder. Efter reservation vil I på mail modtage en bekræftelse fra Lauritzen Rejser, som I skal medbringe ved ankomst til hotellet.

 

Covid-19

Vær opmærksom på, at der pt. er Covid-19-restriktioner ved rejse i Tyskland. Disse dækker blandt andet over karantæner og mundbind.

 

For et overblik over alle restriktioner samt seneste udvikling i reglerne – se Udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Skulle der komme restriktioner, der forhindrer dit ophold i Tyskland, er dine penge ikke tabt. Lauritzen Rejser vil i stedet hjælpe med at finde et andet ophold mod evt. merpris eller tilbyde et tilgodebevis med længere gyldighed.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold i Nordtyskland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail