Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Sønderjysk charme for 2

Oplev charmerende Sønderjylland med et ophold for 2 på Hotel Røde-Kro - inkl. overnatning, 3-retters middag og morgenbuffet

Ophold med hyggegaranti

Nyd efterårets mange flotte farver, vinterens friske luft eller forårssolen med dette ophold på Hotel Røde-Kro. Værdibeviset kan indløses helt frem til midt april 2021, så der er rig mulighed for at nyde et skønt ophold på netop din yndlingsårstid.

 

På Røde-Kro kan alle føle sig godt tilpas i den afslappende atmosfære, der indbyder til hygge. Lige præcis hyggen ligger så dybt forankret i kroens sjæl, at stedets ejere ligefrem giver hyggegaranti. Og dét vil man da ikke gå glip af, vel?

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • 3-retters middag efter køkkenchefens valg
  • Morgenbuffet

 

Historisk hygge og idyl

Hotel Røde-Kro kan dateres helt tilbage til 1649. Hotellet ligger skønt placeret midt i Rødekro, som i sin tid er opkaldt efter kroen. I Rødekro er I helt tæt på naturskønne områder, og byen tilbyder den idyl, som man kun finder i små danske byer.

 

Derudover er der kun syv kilometer til stranden og til den hyggelige købstad Aabenraa, hvor I kan besøge Sønderjyllands største havn, opleve kunstmuseet på Brundlund Slot eller slentre op ad Danmarks længste sammenhængende gågade. I kan også nemt besøge Gråsten Slot eller køre en tur syd for grænsen.

 

På kroens restaurant får I afdæmpet, god dansk mad med et sønderjysk islæt. Retterne kommer i afstemte portioner og er lavet af sæsonens friske råvarer fra så mange lokale producenter som muligt. Retterne serveres af et venligt og engageret personale.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med d. 15. april 2021. Check in kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen. Bemærk: Ved ophold henover fredage og lørdage opkræves der weekendtillæg. Hotellet er lukket i perioden 22. december 2020 - 2. januar 2021.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og betales direkte hos Hotel Røde-Kro:

 

Weekendtillæg ved overnatning fredag-lørdag og lørdag-søndag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til 5-retters sæsonmenu: 188 kr. pr. person
Tilkøb af vinmenu til 5-retters sæsonmenu: 338 kr. pr. person
Ekstra overnatning inkl. morgenmad for 2 personer i dobbeltværelse: 648 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Hotel Røde-Kro på mail til reception@roede-kro.dk - husk at oplyse koden fra værdibeviset samt ønsket ankomstdato, navn og telefonnummer

 

Ved spørgsmål kan receptionen kontaktes på tlf. 74 66 22 49 mellem kl. 10.00 og 17.00

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på kroens listepriser, og der tages forbehold for udsolgte dage.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Røde-Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Hotel Røde-Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail