Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold med hyggeligt strejf

Nyd sommeren eller efteråret på et ophold i Lübeck inkl. dejlig morgenmad, havnerundfart og mulighed for masser af oplevelser i den hyggelige og besøgsværdige by

Programmet siger hygge

Hvis I trænger til lidt velfortjent sommer- eller efterårshygge, er dette ophold i Lübeck den perfekte deal til jer. 

 

Her kommer I til at bo på et dejligt hotel i en hyggelig by med mulighed for skønne ture ud i det blå.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse på Tryp by Wyndham Lübeck Aquamarin
  • Morgenmad begge dage
  • Billet til 1 times havnerundfart
  • Bidrag til rejsegarantifonden

 

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

 

Et strejf af Europas middelalder

Lübeck er for mange kendt som den hyggelige by med det store julemarked - men byen har MEGET mere at byde på end det.

 

Lübeck er på UNESCO's verdensarvliste, hvilket siger en del om, hvad du kan opleve. En af årsagerne til, at byen er at finde i dette fine selskab, er, at den gamle del af Lübeck rummer mange betagende middelalderbygninger, der i sig selv er værd at udforske byen for.

 

Derudover finder I imponerende gotiske kirker med flotte tårne, små gader, der er kendt for deres smukke facader, og masser af små hyggelige spisesteder, hvor I kan nyde gode sager til ganen. 

 

Praktisk information

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf. 74 72 15 20. Husk at oplyse, at du er deal.dk-kunde, dit værdibevis-ID og unikke kode. 

 

Umiddelbart efter at I har foretaget jeres reservation, vil I på mail modtage en bekræftelse/voucher fra Lauritzen Rejser, som I bedes medbringe ved ankomst til hotellet.

 

Ankomst kan ske på alle ugens dage frem til den 30. september 2020. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

OBS: Der er mulighed for at parkere i garage/parkeringshus tæt på hotellet for 6 EUR pr. nat pr. bil. Der findes også gratis, offentlig parkering ved hotellet, som kan benyttes, såfremt der er ledige pladser. Parkering afregnes direkte med hotellet.

 

Covid-19

Vær opmærksom på at der pt. er Covid-19 restriktioner ved rejse i Tyskland. Blandt andet disse:

  • Der skal bæres mundbind i alle butikker og ved brug af offentlig transport. Dette gælder også på nogle hoteller, forespørg ved reservation
  • Det opfordres til, at der holdes minimum 1½ meters afstand til personer, der ikke tilhører din husstand

For et overblik over alle restriktioner, samt seneste udvikling i reglerne – se udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed for deal.dk´s kunder og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold bedes du kontakte Lauritzen Rejser.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Rigtig god fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail