Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Vidunderlig wienerschnitzel

Sæt dig til bords på hyggelige Dronninglund Hotel, som byder på en smagfuld wienerschnitzel med lækkert tilbehør og dejlig dessert

Stor og sprød

Spring madlavningen over, og sæt dig i stedet godt til rette i de hyggelige omgivelser på Dronninglund Hotel, hvor der bydes indenfor til en ægte klassiker.

 

Her får du nemlig lov at sætte tænderne i en stor og sprød wienerschnitzel med alt det rette tilbehør. Som prikken over i'et får du tilmed serveret en dejlig dessert som et sødt punktum på et skønt måltid.

 

Glæd dig til: 

  • Wienerschnitzel 
    Serveres med brasede kartofler, wienerdreng, ærter og pandesauce
  • Dagens dessert

 

Skønne omgivelser 

Dronninglund Hotel er kendetegnet ved en behagelig atmosfære i rolige omgivelser. Der er ikke langt til områdets mange seværdigheder og naturoplevelser såsom Dronninglund Storskov, Den Jyske Ås og Asaa strand og havn. Med andre ord: Det helt perfekte sted at bruge nogle timer!

 

Dronninglund Hotel laver altid mad af friske råvarer, og du kan derfor være helt sikker på at skulle nyde en wienerschnitzel af høj kvalitet. 

 

Hvem vil du invitere med?

Værdibeviset gælder for 1 person, men du er naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser, så du kan invitere hele familien med på en skøn og sprød middag i hyggelige omgivelser.

 

Velbekomme! 

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail