Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Middag på Oluf Bagers Gård

Glæd dig til en formidabel middag i STALDEN hos Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

Frydefuld aftenret

Med denne deal kan du nyde en formidabel hovedret, der glæder både øje og gane. Oluf Bagers Gård i det eventyrlige Nørregade byder nemlig på en overdådig middag til DEALpris.

 

Værdibeviset gælder for 1 person, og der skal købes minimum 2 værdibeviser for at benytte sig af dealen - hvem vil du invitere med? 

 

Glæd dig til:

  • Hovedret i STALDEN hos Restaurant Oluf Bagers Gård

 

Menuen består af:

  • Langtidsstegt okseculotte, bagt med hvidløg og timian ca. 200 gr pr. person
  • Håndskårne fritter
  • Rødvinssky
  • Årstidens salat

En unik restaurantoplevelse

"Mere end bare god smag". Således lyder mottoet for Oluf Bagers Gård, og derved er bunden lagt for det atmosfæriske spisested, som tilbyder sine besøgende lidt ud over det sædvanlige.

 

Hos Oluf Bagers Gård går kvalitet, smag og nærvær nemlig op i en højere enhed. Her kan I slappe af i nogle af de hyggeligste omgivelser, Odense kan mestre - og I er kun få meter fra byens pulserende liv.

 

Det skønne sted prydes af traditionsrig og nostalgisk indretning blandet med en eksperimenterende og nyskabende tilgang til den dansk/nordiske køkkenkultur.

 

Så kom selv og oplev, hvorfor Oluf Bagers Gård med rette er stolte af deres egen lille tidslomme i hjertet af Odense.

 

Hvem vil du ha' med?

Værdibeviset gælder for 1 person, men du er naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser, så du kan invitere hele familien eller gode venner med ud og spise denne udsøgte hovedret i stemningsfulde omgivelser.

 

Dealen er også særdeles velegnet som værtindegave til julefrokosten, eller som mandelgave juleaften - da den kan indløses fra den 7. januar 2020. 

 

Pssst... Bordbestilling i god tid anbefales, da det er en lille, intim restaurant med begrænset plads og stor popularitet.

 

Velbe-ellers-komme!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail