Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Sjov nordtysk nyhed!

Ophold for 2 voksne og 2 børn på Heide Park Abenteuerhotel - inkl. 1 eller 2 overnatninger, adgangspas til Heide Park, morgenmad og rabatter

Sjov nordtysk nyhed!

Ophold for 2 voksne og 2 børn på Heide Park Abenteuerhotel - inkl. 1 eller 2 overnatninger, adgangspas til Heide Park, morgenmad og rabatter

Sjov nyhed på Deal.dk

Søger I sjov for hele familien, så er I landet det rigtige sted. Denne deal tager jer til Heide Park Abenteuerhotel, der ligger 2 minutter til fods fra indgangen til Heide Park - Nordtysklands største forlystelsespark.

 

Her vælger I selv, hvor meget sjov I vil have - for der er mulighed for både 1 og 2 overnatninger, og med i dealen følger der naturligvis adgangspas med til Heide Park. Opholdet gælder for 2 voksne, og I kan gratis tage 2 børn med op til 15 år. Se bare her...

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 eller 2 overnatninger i Pirate's standard dobbeltværelse for 2 voksne og 2 børn op til 15 år**
  • Morgenmad alle dage
  • 1 stk. todagespas pr. person til Heide Park ved ophold med 1 overnatning eller 1 stk. tredagespas pr. person ved ophold med 2 overnatninger*
  • Daglig rabatkupon til aftenbuffeten på 10€ pr. person
  • 1 stk. rabatkupon pr. værelse til Heide Park
  • Rabat ved Designer Outlet Soltau

 

* I kan afhente dagspas til Heide Park i hotellets reception allerede fra kl. 9.30 på ankomstdagen.

**Dealen gælder for 2 voksne og 2 børn op til 15 år. Der er én dobbeltseng og én køjeseng på alle værelser. 

 

Tjek ind til hygge

Heide Park er beliggende lige syd for Hamborg, under 3 timers kørsel fra grænsen. På det familievenlige hotel Heide Park Abenteuerhotel tjekker I ind på et hyggeligt værelse med plads til hele familien og køjeseng til børnene.

 

Hotellet er udstyret med indendørs pool, børnepool, og legeplads. Jeres værelse har blandt andet eget badeværelse, og der er inkluderet morgenmad i dealen, så I er tanket op til en dag med sjov i Heide Park.

 

Perioder og priser

I vælger den ønskede periode og antal overnatninger, når I har trykket på køb nu-knappen.

 

Periode 1 - 10.08.19-31.08.19

1 overnatning

Normalpris 2819 kr. DEALpris 2199 kr.

2 overnatninger

Normalpris 5326 kr. DEALpris 4179 kr.

 

Periode 2 - 01.09.19-03.11.19

1 overnatning

Normalpris 2819 kr. DEALpris 1889 kr.

2 overnatninger

Normalpris 5326 kr. DEALpris 3569 kr.


Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage frem til d. 03. november 2019. Check in kan ske fra kl. 16 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen. Bemærk: Det er ikke muligt at ændre eller annullere købet når I har foretaget jeres reservation.


Reservation:

Senest den 4. oktober 2019 skal jeres ophold reserveres via dette link, hvor I også kan tjekke ledighed. Blå betyder ledige værelser. Vælg herefter måned og ankomstdag.

Klik på "indløs købt værdibevis" og indtast den unikke kode fra værdibeviset. Har I købt mere end 1 værelse, skal I blot vælge antal værelser og indtaste de forskellige unikke koder i felterne.
Indtast jeres personlige oplysninger og bekræft booking. Ved booking er der kun plads til to navne, men kommer I mere end 2 voksne, skal I blot notere det på engelsk i noten. Når jeres booking er accepteret, vil I modtage en bekræftelse på mail fra betterbooqr.com.
Bemærk: En booking først er gennemført ved modtaget af bekræftelse fra betterbooqr. Denne bekræftelse skal medbringes til hotellet ved check in.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Heide Park Abenteuerhotel. Rabatten er baseret på hotellets egne rack rates. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Betterbooqr er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Betterbooqr.


Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk og betterbooqr på help@betterbooqr.com, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

◆◆◆

Familietur til Heide Park

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail