Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Laser Hero i Viborg

Gør klar til et sjovt og actionfyldt opgør med laserpistoler hos Bowl'n'Fun i Viborg - hvem tager mon vindertitlen med hjem?

Det er skydeskægt!

Mangler du den perfekte aktivitet til børnefødselsdagen, familieudflugten, firmafesten eller måske til en polterabend? Så læs videre her!

 

Tag på en hæsblæsende jagt i Bowl'n'Fun i Viborg, hvor dig og dine venner kan kæmpe i et spændende spil fyldt med action. Det bliver med garanti en dag, du sent vil glemme!

 

Spillet er sjovt for både børn og voksne og er helt klart en oplevelse værd.

 

Du får:

  • 20 minutters Laser Hero for 1 person

 

Bemærk: Værdibeviset kan indløses alle ugens dage, så du skal blot sørge for at samle minimum 5 kampklare deltagere, købe et værdibevis til hver, og så ellers slå vejen forbi Bowl'n'Fun til en sjov og actionpræget dag. 

 

En kamp om point

Laser Hero er et spændende og actionpræget spil, hvor det gælder om at skyde modstanderen og på den måde trække flest point hjem. Men det er med at holde koncentrationen - for der er kun plads til én vinder. 

 

Glæd dig til at bevæge dig ud i det store lys- og lydshow, der danner rammen om den hæsblæsende jagt på point. Her kan du helt lovligt skyde chefen, tage livet af svigermor eller ramme dine bedste venner. Med Laser Hero er alle dine venner blevet til fjender, og kampen om point er essensen af morskaben. 

 

Gør jer klar til kampen om vindertitlen. 

 

Rigtig god fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail