Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Amerikansk i Aalborg

Så er det tid til en mør steak, smagfuld bearnaise og himmelsk creme brulé hos Highway 66 - den ægte amerikanske diner i Aalborg

Populær diner-deal

Så er den her igen! En herlig deal til Highway 66 i Aalborg. Denne gang kan du sætte tænderne i en mør og velsmagende steak og lade skeen lave det berømte knæk på creme bruléen, inden du når til dens bløde indre.

 

Glæd dig til en skøn stund i Aalborg!

 

Du får:

  • Velsmagende 2-retters menu til 1 person
     

Hovedret: 200 gram mør og saftige steak med håndskåret grøntsager og bearnaisesovs - dertil kan du vælge mellem bagt kartoffel eller pomfritter ad libitum.

 
Dessert: Creme brulé - Den amerikanske stemning får følge af den franske klassiker, der er knasende sprød ovenpå og fløjlsblød indeni.

 

Amerikansk stemning

Det er ikke for ingenting, at Restaurant Highway 66 hedder som den gør. Hver enkel detalje i indretningen emmer af ægte amerikansk diner-stemming, og den imponerende mad kunne ligeså vel være serveret i en hvilken som helst amerikansk by.

 

Aalborgenserne er bare heldige. Heldige at have Restaurant Highway 66 i baghaven.  

 

Værdibeviset gælder for 1 person, men du er selvfølgelig velkommen til at købe så mange værdbeviser, du ønsker, så du kan nyde den skønne amerikanske middag i selskab med dem, du holder af.

 

Rigtig god fornøjelse!

Deals, Highway 66 Aalborg, tilbud

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail