Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Til dig, der har mistet

Få talt ud om dit savn i løbet af 60 minutters terapeutsamtale med psykoterapeut Birthe Mikkelsen

Til dig, der har mistet

Få talt ud om dit savn i løbet af 60 minutters terapeutsamtale med psykoterapeut Birthe Mikkelsen

Samtale hjælper, når livet er svært 

Har du mistet nogen, du holder af? For eksempel på grund af dødsfald, svigt eller skilsmisse, så står du tilbage med følelsen af sorg. I sorgen er der mange følelser: Tomhed, savn og vrede, eller måske er du ked af det. Det er helt normalt, men disse følelser kan være svære at rumme, og det er her, en samtale med psykoterapeut Birthe Mikkelsen kan hjæpe dig.

 

Med en terapeutsamtale hos Birthe Mikkelsen får du mulighed for at komme af med noget af det tunge, du bærer rundt på...

 

Værdibeviset indeholder:

  • 60 minutters terapeutsamtale med psykoterapeut Birthe Mikkelsen

Med tryg og sikker hånd

En behandling foregår ved, at du og Psykoterapeut Birthe Mikkelsen taler sammen i hendes klinik. Birthe er en erfaren terapeut, der med tryg og sikker hånd styrer samtalen rundt om de nødvendige punkter. 

 

Du får mulighed for at give udtryk for at give din sorg og savn en stemme, og få sat ord på dine følelser. Det er ikke sikkert, at én terapeutsamtale er nok, men det kan du bedst selv bedømme efter den første samtale.

 

Som Birthe Mikkelsen så simpelt siger det: Vi kan ikke lave om på den situation, du befinder dig i, men vi kan i fællesskab få øje på nye handlemuligheder. 

◆◆◆

Psykoterapi Sennels

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail