Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Myggefri sommer

Bliv fri for myggestik med en forebyggende behandling hos Akupunkturklinikken Nordjylland i Thisted

Gå væk, myg!

Hver sommer kan du (næsten) være sikker på én ting: myggeplagen. Summende og irriterende myg, der efterlader kløende myggestik på hele kroppen.

Med denne deal kan du heldigvis blive fri for ovenstående. Akupunkturklinikken Nordjylland kan nemlig hjælpe dig igennem sommeren uden gener - og det er både simpelt og let. 

 

Du får:

  • 1 x myggestikbehandling med akupunktur* 

 

*Behandlingen består af 2 små stik og tager ca. 30 minutter. Behandlingen er også effektiv til børn og her kan der behandles uden nåle.

 

Færre stik og mindre hævelse

Er du én af dem, der er voldsomt plaget af myg og ofte får store hævelser eller betændte sår fra myggestik, så kan du efter behandlingen opleve at blive stukket færre gange, og at stikkene hæver mindre. Kløen vil også være reduceret markant. 

Andre vil opleve, at de får meget få eller slet ingen myggestik, og at de få stik, der kommer, sjældent klør eller hæver. 

 

Akupunkturklinikken Nordjylland

På Akupunkturklinikken Nordjyllands klinik i Thisted bliver du mødt af Anna Andersen, der er uddannet akupunktør, myorefleksterapeut, øreakupunktør og også har gennemført posturoliguddannelsen. Anna er RAB-godkendt og har en fortid som social- og sundhedsassistent på Sygehus Thy-Mors og har stor erfaring i at omgås mennesker, lytte til deres behov og skabe et trygt og imødekommende grundlag for behandlingen. 

 

Bemærk: Denne deal er udløbet

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail