Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

The American Way

Glæd dig til en herlig 2-retters menu hos Highway 66 - den ægte amerikanske diner i Hjørring

The American Way

Glæd dig til en herlig 2-retters menu hos Highway 66 - den ægte amerikanske diner i Hjørring

Første gang i Danmark

Så er den her igen! En herlig deal til Highway 66 i Hjørring. Denne gang kan du sætte tænderne i de lækre American Shortribs, der ikke er set i Danmark før nu. Hertil får du lækre grøntsager, ribsauce, sprøde pommes eller bagt kartoffel, inden du kan lade dig friste af den klassiske italienske dessert, panna cotta. 

Glæd dig til en skøn aften i Hjørring!

 

Du får:

  • 2-retters menu for 1 person

 

Hovedret:

  • American Shortribs á 500 gram bbq-ribs af okse - serveret med håndskårede grøntsager, ribsauce og pommes frites eller bagt kartoffel ad libitum


Dessert:

  • Italiensk panna cotta med frugt og culis (en sauce af bær)

 

Lige midt i Hjørring

Den stemningsfulde restaurant er indrettet med masser af inspiration fra de traditionelle amerikanske diner-restauranter, der dukker op langs de brede landeveje "over there". Restauranten er da også opkaldt efter den legendariske Route 66, der var en central del af den amerikanske infrastruktur indtil motorvejene tog over.

På Highway 66 bliver maden tilberedt med en kombineret kærlighed til det amerikanske køkken og de gode råvarer, så du får en god smagsoplevelse hver gang!

Værdibeviset gælder for 1 person, men du er velkommen til at købe op til 6 værdibeviser, så du kan dele aftenlækkerierne med familien eller gode venner.


Velbekomme!

The American Way

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail