Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

The american way

Så er det tid til en lækker 2-retters menu hos Highway 66 - den ægte amerikanske diner i Hjørring

Populær diner-deal

Så er den her igen! En herlig deal til Highway 66 i Hjørring. Denne gang kan du sætte tænderne i en mør og velsmagende steak og lade skeen lave det berømte knæk på creme bruléen, inden du når til dens bløde indre.

 

Glæd dig til en skøn aften i Hjørring!

 

Du får:

  • Velsmagende 2-retters menu til 1 person
    Normalpris 170 kr. - Dealpris 79 kr. 

 

Hovedret: 200 gram mør og saftige steak med håndskåret grøntsager og bearnaisesovs - dertil kan du vælge mellem bagt kartoffel eller pomfritter ad libitum.

 

 
Dessert: Creme brulé - Den amerikanske stemning får følge af den franske klassiker, der er knasende sprød ovenpå og fløjlsblød indeni.

 

Lige midt i Hjørring

Den stemningsfulde restaurant er indrettet med masser af inspiration fra de traditionelle amerikanske diner-restauranter, der dukker op langs de brede landeveje "over there". Restauranten er da også opkaldt efter den legendariske Route 66, der var en central del af den amerikanske infrastruktur indtil motorvejene tog over.


På Highway 66 bliver maden tilberedt med en kombineret kærlighed til det amerikanske køkken og de gode råvarer. På den måde får du en god smagsoplevelse hver gang!


Værdibeviset gælder for 1 person, men du er naturligvis velkommen til at købe alle de værdibeviser, du ønsker, så du kan dele formiddagshyggen med hele familien eller gode venner.


Velbekomme!

 

 

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail