Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hold jul i Tyskland

Gør højtiden til noget helt særligt - tag på et fredfyldt juleophold med smuk og festlig stemning, masser af god mad og afslappende wellness nær Flensborg

Hold jul i Tyskland

Gør højtiden til noget helt særligt - tag på et fredfyldt juleophold med smuk og festlig stemning, masser af god mad og afslappende wellness nær Flensborg

Fredfyldt julefryd

I år kan du gøre højtiden til noget helt særligt og tilbringe juledagene på Geniesser Hotel Historischer Krug, som sørger for smagfulde og festlige julerier i smukke og rustikke omgivelser. 

 

Her kan alle nyde fredfyldte helligdage med ægte tysk julestemning, masser af god mad og afslappende wellness på den 4-stjernede familiedrevne kro nær Flensborg.

 

Opholdet inkluderer:

  • 3 overnatninger i dobbelt- eller enkeltværelse
  • Morgenbuffet alle dage
  • 1 x 2 retters menu d. 23. december 2017
  • 1 x 5 retters menu inklusiv aperitif, vin, kaffe og digestif (likør) d. 24. december 2017*
  • 1 x gløgg med stollen (tysk julekage) og kager på Hotel Altes Gymnasium d. 25. december 2017 (20 minutters kørsel fra Historischer Krug)
  • 1 x 3 retters menu d. 25 december 2017
  • Fri adgang til wellnessområdet
  • Gratis Wi-Fi

 

*Aftensmaden begynder kl. 17.00 og restauranten lukker kl. 21.00 d. 24. december 2017.

 

Vælg mellem:

  • Ophold for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse

Dealpris kr. 2695,-  

 

  • Ophold for 1 person i enkeltværelse

Dealpris kr. 3195,- 

 

Charme, sjæl og vinterlandskab

Fra første øjekast charmerer Geniesser Hotel Historischer Krug med landlig, stråtækt idyl, og vinterens hvide snelag tilføjer ekstra hyggestemning.

 

Den historiske atmosfære og landlige hygge fortsættes indendøre, hvor de komfortabelt indrettede værelser er forsynet med gratis WiFi, fladskærms-TV, minibar og eget badeværelse med toilet.

 

Under hele opholdet er der fri adgang til det 890 m² store wellnessområde med indendørs pool, sauna, boblebad og dampbad, så juledagene kan blive ekstra afslappende.

 

Hvis man mellem al den gode julemad trænger til at strække benene i frisk og frostklar luft, som giver røde kinder, er lange gåture i Slesvig-Holsteins smukke naturlandskaber lige sagen! 

 

Se de gode anmeldelser af hotellet her.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 1 person i enkeltværelse.

 

Der er et begrænset antal værelser til rådighed for Deal.dk´s kunder, og der tages forbehold for udsolgt.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Vindrose Rejser er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Hold jul i Tyskland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail