Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Magelig massage

Nyd den komplette afslapning med 55 minutters skøn massage - du kan vælge mellem aromamassage og hot stone-massage hos Centrum Wellness i Aarhus

Ultimativ velvære

Læg dig godt til rette på den behagelige briks hos Centrum Wellness i midten af Aarhus, og nyd en massage, der ikke blot giver en skøn følelse i hele kroppen, men også gør godt for ømme muskler eller en stresset krop. Du får energien tilbage i kroppen, og massagen løsner op for spændinger og kroppens stivhed og sætter gang i kredsløbet.


Glæd dig til:

  • 55 minutters massage
    Vælg mellem aromamassage og hot stone-massage

Aromamassage:

Når du vælger en aromamassage, så blander massøren dråber af æteriske olier i massageolien. Dråberne udvælges efter dine behov. Under massagen trænger olienblandingen ind i huden, og du vil kunne mærke den terapeutiske effekt. Derudover vil du kunne nyde duften fra olierne under den behagelige massage.


Hot stone-massage:

Hot stone-massage er en blid massageform, der alligevel når i dybden på grund af varmen fra de opvarmede lavasten og aromatiske olier. Stenene stryges og trykkes over kroppen, og varmen løsner op for spændte muskler og led, mens du nyder varmen og velduften fra de udvalgte aromatiske olier.


Velvære i centrum

Lige midt i Aarhus kan du nyde skøn afslapning og masser af forkælelse hos Centrum Wellness, hvor det venlige og professionelle personale tager godt i mod dig i de lyse og behagelige omgivelser.


Centrum Wellness tilbyder en bred vifte af forkælende behandlinger, der får velværet til at brede sig i hele kroppen.


Rigtig god fornøjelse :-)!

Magelig massage

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail