Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Nå dit mål

Få en hjælpende hånd til at smide de sidste og sværeste kilo, når Aarhus Beauty tilbyder en lipolaser-behandling eller en infrarød saunabehandling

Nå dit mål

Få en hjælpende hånd til at smide de sidste og sværeste kilo, når Aarhus Beauty tilbyder en lipolaser-behandling eller en infrarød saunabehandling

Slank med laser eller sauna

Drømmer du også om en slank og stram krop? Det kan være rigtig svært at få bugt med de sidste kilo, men bare rolig! Der er hjælp at hente. Med dagens deal tilbyder Aarhus Beauty på Strøget nemlig 1 times lipolaser-behandling eller 1 times infrarød saunabehandling - du vælger helt selv! 

Begge behandlinger har til formål at hjælpe dig af med de sidste kilo. 


Vælg imellem:

 • 40 minutters lipolaser-behandling med 5 pads
  Normalpris kr. 600,- Dealpris kr. 250,-
 • 40 minutters lipolaser-behandling med 9 pads
  Normalpris kr. 800,- Dealpris kr. 350,-
 • 40 minutters lipolaser-behandling med 14 pads
  Normalpris kr. 1000,- Dealpris kr. 450,-
 • 1 times infrarød saunabehandling
  Normalpris kr. 600.- Dealpris kr. 249,- 


Lipolaser-behandling 

En lipolaser-behandling er en effektiv behandling af uønskede fedtdepoter, som udføres ved hjælp af den nyeste laserteknologi fra Lipolaser. Laseren går ind og stimulerer frigivelsen af triglycerider fra dine fedtceller. Det vil sige, at dine fedtceller, som sidder dybt i kroppen, smeltes væk - helt uden kirurgisk indgreb. 


Infrarød saunabehandling 

Du kan også vælge en af de populære infrarøde saunabehandlinger, som effektivt sætter gang i forbrændingen, så de sidste kilo kan forsvinde. Men den infrarøde sauna hjælper ikke kun på forbrændingen. Døjer du med smerter i led, stress eller dårlig blodcirkulation, kan en behandling med den infrarøde sauna gøre en stor forskel. Den infrarøde saunabehandling er også godt, hvis du lider af ledgigt eller fibnomologi. Der tages også par ind til denne behandling. 


Sund velvære 

Hos Aarhus Beauty er fokus på velvære fra yderst til inderst, og kundens behov er altid i centrum. Bag klinikken står Lydia, der brænder for at øge livskvaliten for sine kunder ved hjælp af sunde behandlinger og god service.


God fornøjelse! 

Nå dit mål

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail