Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

80 minutter i paradis

Skøn wellnessbehandling, der både kombinerer en ansigtsbehandling og en afspændende massage, som løsner op i hele kroppen

Afslappende wellness

Drømmer du også om mere energi i hverdagen? Så er dagens deal lige noget for dig. Med den får du nemlig hele 80 minutters afslappende wellnessbehandling hos Fair Massage i Odense, der glæder sig til at forkæle dig! 


Wellnessbehandlingen kombinerer en skøn ansigtsbehandling med en afspændende massage, og efter endt behandling vil du med garanti føle dig bedre udrustet til hverdagens mange udfordringer. 


Glæd dig til:

1 x 80 minutters wellnessbehandling, som består af:

  • Wellnessmassage/hot stone-massage 
  • Ansigtsbehandling

Wellnessmassage/hot stone-massage

Denne afstressende helkropsmassage er en sand fryd for kroppen. Der placeres varme, indiske lavasten over hele kroppen, og du vil selvfølgelig være afdækket af håndklæder. Hele kroppen masseres, nakke, skuldre, arme, balder, ben og fødder, hvilket sammen med de varme sten løsner op for spændinger og er utroligt afslappende. Massagedelen vil udgøre 70% af den samlede behandling, som afsluttes med en dejlig ansigtsbehandling.

Ansigtsbehandling

Efter massagen får du en luksuriøs ansigts- og hovedbundsmassage, som stimulerer og forbedrer huden. Du vil også få afrensning og peeling med anerkendte, økologiske produkter, som regenererer hudens stamceller. Ansigtsbehandlingen er den rene luksus, perfekt som plejende afslutning, mens kroppen er i fuldkommen ro efter den dejlige massage.

Professionelle rammer

Niveauet hos Fair Massage er meget højt, og du kan derfor være helt sikker på at få en topprofessionel behandling af topprofessionelle medarbejdere. 

Rigtig god fornøjelse :-)

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail