Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Forrygende festMENY

MENY i Korup har sammensat en skøn festmenu, som er klar til tilberedning derhjemme. Så kan du nemt servere mad for helt op til 10 gæster!

Klar til middagsgæster

Det er ikke svært at finde en god undskyldning for at invitere på middag. Det kan være fordi, der er noget, der skal fejres, fordi det er længe siden, I har set hinanden, eller måske bare fordi det er godt vejr!


Det kan derimod være langt sværere at finde på en god menu, som kan serveres for de indbudte gæster. Heldigvis står MENY i Korup klar med en hjælpende hånd og en skøn menu sammensat af gode smagsoplevelser. Det eneste du skal gøre, er at afhente menuen og tilberede de klargjorte retter derhjemme.


Menuen står på:

  • Forkogt clubskinke 
  • Ferske kyllingebryster 
  • Grøn salat 
  • Rå krydderkartofler 
  • Pastasalat 
  • Bearnaisesauce 
  • Flutes 


Menuen er ikke færdiglavet, men klar til at du hurtigt kan tilberede den hjemme hos dig selv. Og så er der nok til hele 10 personer!


Maden i fokus

Hos MENY elsker de mad, og derfor bruger alle deres MADarbejdere al deres energi på at sikre, at du får de bedste varer med hjem, så du kan få en uovertruffen middag.


Butikken vrimler med faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere, så du kan være sikker på, at menuen er helt i top, når du afhenter den hos MENY i Korup.


Står du med et større selskab på hænderne, er du naturligvis velkommen til at købe alle de værdibeviser, du ønsker, så alle kan blive mætte. Du skal bare huske at bestille menuen senest 3 dage før afhentning.


Velbekomme!

Forrygende festMENY

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail