Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Den perfekte kombination

Sezer Steak House serverer ribeye til hovedret og chokoladekage med is til dessert - et smukkere makkerpar er sjældent set!

Den perfekte kombination

Sezer Steak House serverer ribeye til hovedret og chokoladekage med is til dessert - et smukkere makkerpar er sjældent set!

Til bøfelskeren

Sezer Steakhouse laver bøffer, så englene synger, og inviterer på en herlig aften, hvor du får både ribeye og chokoladekage med blødende hjerte og is til. Glem opvasken og glæd dig til en velsmagende oplevelse - evt. i godt selskab hvis du køber mere end 1 værdibevis.

Du får:

  • 250 g. ribeye steak, stegt efter eget ønske, med valgfri kartoffel og sauce
  • Chokoladekage med blødende hjerte, hertil is
  • Du kan købe salatbuffet med for kun 35 kr. pr. person i restauranten

Mad med passion

Hos Sezer Steak House laver de ikke bare mad for at holde maven mættet. Her har de en brændende passion for kvalitet og en forkærlighed for saftige bøffer. Og både passion og kærlighed gør underværker for smagen!

Værdibeviset gælder for 1 person, men du er naturligvis velkommen til at købe alle de værdibeviser, du ønsker, så du kan nyde den smagfulde middag i godt selskab.

Kom ind, og lad det altid smilende personale servicere dig. Så kan du slutte dig til den eksisterende skare af svært begejstrede kunder.

Besøg Sezer Steakhouses Facebook, og se billeder af maden.

Velbekomme!

Den perfekte kombination

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail