Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Massage før og efter fødsel

Som nybagt mor giver man kun det allerbedste til sit barn, og med dagens deal er det nu din tur til lidt velfortjent forkælelse

Massage før og efter fødsel

Som nybagt mor giver man kun det allerbedste til sit barn, og med dagens deal er det nu din tur til lidt velfortjent forkælelse

Velfortjent forkælelse

Graviditeten er en fantastisk og enestående tid, men det er også hårdt for kroppen. Den ekstra vægt belaster især ryg, lænd og ben, og efter fødslen er det amningen og den afbrudte nattesøvn, der sender systemet på overarbejde.

Med dagens deal bliver din hårdt prøvede krop forkælet med en velgørende graviditets- eller efterfødselsmassage.

Vælg mellem:

  • 60 minutters graviditetsmassage + 30 minutters fodbad og massage til dine fødder
  • 90 minutters efterfødselsmassage

Du er velkommen til at købe 2 værdibeviser og kan med fordel få begge typer massage, såfremt du skal føde inden for de næste 3 måneder.

Fokus på dig

Begge behandlinger består af massage af skulder, nakke, hovedbund, ryg, baller, ben, fødder, brystkasse og mave. Der lægges selvfølgelig særlig vægt på det eller de områder, som netop du har behov for at få masseret.

Graviditetsmassage

Massagebriksen er specialdesignet, så du trygt kan ligge på maven og lejres, imens du og dit barn ligger trygt og godt. Den blide og nærværende massage løsner op for spændte muskler og giver dig en følelse af velvære i hele kroppen. Har du bækkensmerter, kan dette også behandles/lindres. Graviditetsmassagen inkluderer også en halv times forkælelse til de trætte, hævede fødder med et dejligt fodbad og en velfortjent fodmassage.

Du kan trygt komme til denne form for graviditetsmassage uanset hvilken uge, du er i.

Efterfødselsmassage

Efter fødslen er din krop stadig mærket af graviditeten, og den kraftpræstation som det er at føde et barn. Det kan være overvældende og stressende at blive mor, og en efterfødselsmassage hjælper dig med at finde dig selv, mærke din "normale" krop igen og forbygge stress som nybagt forælder. Der tages naturligvis hensyn til dine behov.

Glæd dig til en rolig stund, hvor du er i fokus.

Rigtig god fornøjelse - og tillykke med den lille!

Massage før og efter fødsel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail