Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Luksuriøs velværestund

80 minutters wellnessbehandling med både massage og ansigtsbehandling hos Fair massage i Odense

Veltilpas fra top til tå

Giv dig selv en luksuriøs velværestund hos Fair massage i Odense, som forkæler dig med hele 80 minutters wellnessbehandling, der efterlader dig afslappet og giver dig ny energi til hverdagens udfordringer.

Wellnessbehandlingen kombinerer en skøn ansigtsbehandling med en afspændende massage, så hele kroppen tilgodeses, og du føler dig fornyet fra top til tå.

Glæd dig til:

80 minutters wellnessbehandling ved Fair Massage i Odense, hvilket indebærer:
  • Wellnessmassage/hot stone-massage
  • Ansigtsbehandling

Wellnessmassage/hot stone-massage:
Denne afstressende helkropsmassage er en sand fryd for kroppen. Der placeres varme indiske lavasten over hele kroppen, og du vil selvfølgelig være afdækket af håndklæder. Hele kroppen masseres - nakke, skuldre, arme, balder, ben og fødder, hvilket sammen med de varme sten løsner op for spændinger og er utroligt afslappende.
Massagedelen vil udgøre 70% af den samlede behandling, som afsluttes med en dejlig ansigtsbehandling.

Ansigtsbehandling:
Efter massagen får du en luksuriøs ansigts- og hovedbundsmassage, som stimulerer og forbedrer huden. Du vil også få afrensning og peeling med anerkendte, økologiske produkter, som regenererer hudens stamceller.
Ansigtsbehandlingen er den rene luksus, perfekt som plejende afslutning, mens kroppen er i fuldkommen ro efter den dejlige massage.

Tryg og professionel velvære

Du vil blive behandlet af certificeret lægeeksamineret massør, Jens, som sørger for en afslappet atmosfære med levende lys og musik. Jens bruger de bedste, økologiske produkter i sine behandlinger, for din velvære er 100% i centrum ved Fair Massage.

Udover at være lægeeksamineret massør, så har Jens diplom i hoved- og ansigtsmassage og han er medlem af brancheforeningen BFM, så du kan være sikker på at hans uddannelse er anerkendt. Jens er også tilknyttet flere idrætsforeninger som massør.

Du kan købe op til 2 værdibeviser, så der er plads til, at du både kan forkæle dig selv, og én du har kær med en skøn wellnessbehandling. Se flere glade kunder her!

God fornøjelse :-)

Luksuriøs velværestund

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail