Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Fantastisk forkælelse

Nyd 40 minutters ren afslapning hos Fair massage i Odense - vælg mellem 2 skønne behandlinger

Afstressende og behageligt

Tag en pause fra hverdagens stress og jag med en skøn behandling fra Fair massage.

Vælg mellem:

40 minutters afspændingsmassage af muskelsmerter
  • Massagen er en dybdegående og anerkendt massageform, som blandt andet omfatter opvarmningsmassage og tværmassage. Foruden massagen får du diverse tryk, afhængig af hvilke problemer, du har
40 minutters Body Scrub
  • Ryg, mave, arme og ben bliver aftørret, peelet og masseret. Du scrubbes med økologiske produkter med bl.a. avocadoolie, vitaminer og mineraler, og derved regenereres de raske stamceller. Du bliver efterfølgende aftørret, med mindre der er gentagelser

Du kan købe så mange værdibeviser, du vil, så forkæl endelig både dig selv og en veninde med én af ovenstående skønne behandlinger.

Tryg og professionel velvære

Udover at være lægeeksamineret massør, så har Jens diplom i hoved- og ansigtsmassage og han er medlem af brancheforeningen BFM, så du kan være sikker på at hans uddannelse er anerkendt. Jens er også tilknyttet flere idrætsforeninger som massør.
Udover bodypackmassage og velværebehandlinger som hotstone-massage og ansigtsbehandlinger, så tilbyder Jens også behandling af led-, sene- og muskelskader samt diverse test.

Bemærk: Klinikken er beliggende i Fattiggården, der stadig er under renovering. Der er derfor lidt byggerod, men klinikken er åben.

Se mere om klinikken og tjek de mange gode anmeldelser på Fair Massages Facebook-side.

Rigtig god fornøjelse :-)

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail