Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Beroligende Shiatsu Massage

Shiatsu Massage er en afstressende og velgørende massageform, der skaber harmoni og balance imellem krop og sjæl

Japansk behandlingsform

Shiatsu er en japansk behandlingsform, der betyder fingertryk. Behandlingen går ud på at finde og behandle årsager til symptomer og smerter i kroppen, og princippet bag massagen er den samme som bag akupunktur . Ved Shiatsu Massage foregår behandlingen dog alene ved hjælp af tryk med hænderne og ikke med nåle. Målet med massagen er at påvirke kroppens energibalance, den såkaldte Qi.

Du får:

  • 60 min. Shiatsu Massage

Ro og harmoni

Shiatsu Massage bliver udført, mens du er fuldt påklædt og ligger på en madras på gulvet. Behandlingen bruger pressur, rotation, stræk og massageteknikker, der giver en bedre kontakt imellem krop og sjæl samt øget fysisk og psykisk velvære.

Professionelt team

Bag Klinik Bodywork står et professionelt team af behandlere med en række forskellige specialer. Uanset om du har brug for afspænding, styrketræning, velvære eller meridian-massage, så har de et tilbud, der kan skræddersyes efter dine behov.

Med dagens deal får du tid hos Ivona, som er uddannet fysioterapeut og har mere end 5 års erfaring med Shiatsu Massage. Ivona kommer fra Tjekkiet, så behandlingen foregår på engelsk.

Rigtig god fornøjelse!

Beroligende Shiatsu Massage

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail