Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Råhygge på Femø

Nyd livet og hinanden med et dejligt ophold for 2 personer på Femø - inklusive morgenbuffet og minigolf

Én af Danmarks dejligste

Trænger I til at slippe hverdagen for en stund og bare nyde friheden, roen og hinanden? Så er et ophold på Femø Kro lige noget for jer.

Femø er kendt for sine smukke gamle huse og et virvar af små hyggelige stier. Fra kroen er der udsigt til vand til alle sider. Femø ligger i Smålandsfarvandet nord for Lolland, og I kan godt begynde at glæde jer til nogle skønne dage på en af Danmarks dejligste øer.

Tilbuddet for 2 personer inkluderer:

  • 2 x overnatning i dobbeltværelse
  • 2 x morgenmad
  • 1 x minigolf
  • Gratis wifi
  • Gratis parkering

Afslapning i hyggelige omgivelser

På Femø er der masser af tid til at slappe af med gåture i øens flotte og kuperede natur. Øen er dog mest kendt for kvindelejren og jazzfestivalen, men i det daglige er øens omdrejningspunkter havnen med mange turistanløb om sommeren – og så Femø Kro, hvor I skal bo.
Kroen råder over 24 nyrenoverede dobbeltværelser i nyere tætliggende kursuscenter med eget bad og toilet.

Femø Kro har en historie, der går tilbage til 1600-tallet. Den er i dag et godt og ganske anbefalelsesværdigt spisested. Bl.a. kan man nyde flotte rødspætter, stegte ål, store wienerschnitzler og lækre møre bøffer. Ligeledes er det muligt at spise den samme menu som Hendes Majestæt Dronning Margrethe II fik onsdag d. 9. juni 2010, hvor hun aflagde Femø Kro et besøg. Menuen serveres alle dage på forudbestilling direkte hos Femø Kro.

Transporten

Femø ligger i Smålandsfarvandet nord for Lolland, og man sejler med færgen Femøsund fra Kragenæs på Lolland til Femø. Turen varer 50 minutter, og under sejlturen kan I nyde udsigten til Smålandsfarvandets andre øer: Fejø, Askø og Lilleø. Og hvis I er rigtigt heldige, kan I opleve legesyge marsvin undervejs.
Book plads til bilen på www.lollandfaergefart.dk eller på telefon 59 50 50 75. Det koster 195 kr. pr. bil tur/retur. I kan også blive hentet (afhentning bestilles dagen før på telefon 54 71 50 09), ligesom I kan blive bragt til færgen igen, når I skal hjem.

Der er kun 35 km offentlig vej på Femø. Udforskning af øen foregår derfor bedst på cykel, og på kroen er der 20 nye Kildemoescykler til udlejning.

Tillæg og tilkøb

Hvis I ønsker at benytte jer af nedenstående tilkøb, bestilles og betales de direkte på kroen.
  • Weekendtillæg 300 kr. pr. ophold
  • Ekstra døgn inkl. morgenmad for 2 personer 595 kr.
  • Børneopredning inkl. morgenmad 595 kr. pr. ophold
  • Leje af cykler 75 kr. pr. cykel pr. dag

Det med småt

Opholdet gælder for 2 personer, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser.

Vi anbefaler at booke i god tid, da der er et begrænset antal værelser til rådighed til deal.dk´s kunder, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

Deal.dk fungerer som formidler af dette tilbud, og Larsen Hotel og Kroferie er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du derfor kontakte Larsen Hotel og Kroferie.

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail