Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Fornyet energi og glæde

Lad afspændingspædagog Trine Pelle hjælpe dig til et liv med mere ro, balance og en krop i harmoni

Fornyet energi og glæde

Lad afspændingspædagog Trine Pelle hjælpe dig til et liv med mere ro, balance og en krop i harmoni

Fokus på dig

Kunne du tænke dig en time i total fordybelse? En time hvor du er i centrum og får mulighed for at finde ro i krop og sjæl. Så er dagens deal lige noget for dig.

Du får:

  • 1 times afspændingsbehandling

Forståelse og overskud

Afspændingsbehandling er for dig der vil have ro og balance i dit liv. Med en afspændingsbehandling vil du lære at forstå sammenhængen mellem dine fysiske og psykiske reaktionsmønstre, og du vil efter behandlingen trives bedre med din krop. Behandlingen giver ro og overskud, og du får redskaber til at fastholde harmonien.

God effekt

Erfaring viser, at behandlingen indvirker positivt på uro i kroppen, kroniske smerter, stress, angst, søvnproblemer, problemer med fordøjelsen, smerter og spændinger i ryg, skulder og nakke, spændingshovedpine, uhensigtsmæssig kropsholdning og åndedrætsproblemer.

Uddannet terapeut

Hos Mental Sundhed Krop og Trivsel møder du den dygtige behandler Trine Pelle, der er uddannet psykomotorisk terapeut. I hendes klinik er du i rigtig gode hænder, og hun giver dig en professionelt behandling fra start til slut.

Rigtig god fornøjelse!

Fornyet energi og glæde

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail