Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Wellnessbehandling

Nyd en afslappende stund med dig i centrum - Fair Massage i Odense tilbyder 80 minutters wellnessbehandling, som inkluderer både massage og ansigtsbehandling

Helt ned i gear

Tag en velfortjent pause fra hverdagens hektiske tempo, og und dig selv en luksuriøs velværestund, der efterlader dig afslappet og genopladet.

Fair Massage i Odense er klar med den ultimative velvære-deal, som tilgodeser hele kroppen.

Glæd dig til:

80 minutters wellnessbehandling ved Fair Massage i Odense, hvilket indebærer:
  • Wellnessmassage/hot stone-massage
  • Ansigtsbehandling

Wellnessmassage/hot stone-massage:
Denne afstressende helkropsmassage er en sand fryd for kroppen. Der placeres varme indiske lavasten over hele kroppen, og klienten vil selvfølgelig være afdækket af håndklæder. Hele kroppen masseres - nakke, skuldre, arme, balder, ben og fødder, hvilket sammen med de varme sten løsner op for spændinger og er utroligt afslappende.
Massagedelen vil udgøre 70% af den samlede behandling, som afsluttes med en dejlig ansigtsbehandling.

Ansigtsbehandling:
Efter massagen får du en luksuriøs ansigts- og hovedbundsmassage, som stimulerer og forbedrer huden. Du vil også få afrensning og peeling med anerkendte, økologiske produkter, som regenererer hudens stamceller.
Ansigtsbehandlingen er den rene luksus, perfekt som plejende afslutning, mens kroppen er i fuldkommen ro efter den dejlige massage.

Tryg og professionel velvære

Du vil blive behandlet af en certificeret lægeeksamineret massør, Jens, som sørger for en afslappet atmosfære med levende lys og musik. Jens bruger de bedste, økologiske produkter i sine behandlinger, for kundens velvære er 100% i centrum ved Fair Massage.

Udover at være lægeeksamineret massør, så har Jens diplom i hoved- og ansigtsmassage og han er medlem af brancheforeningen BFM, så du kan være sikker på at hans uddannelse er anerkendt. Jens er også tilknyttet flere idrætsforeninger som massør.

Du kan købe op til 2 værdibeviser, så der er plads til at du både kan forkæle dig selv, og én du har kær med en skøn wellnessbehandling.

God fornøjelse :-)

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail