Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Styrk kroppen!

Konditionen kommer helt i top med den intense træningsform CrossFit. Nu kan du træne helt til 1. maj 2016 for kun 99,- hos CrossFit Copenhagen i Odense, og komme i dit livs form på rekordtid

Den populære træningsform CrossFit er for alvor kommet til Odense, og du er inviteret til at prøve den hos "Kompagniet" på Rugårdsvej!

Naturlig træning for alle

CrossFit er en sjov og alsidig træningsform, der gennem mange variationer og høj intensitet styrker dig på en række parametre, fysisk såvel som mentalt.

Træningen tager udgangspunkt i kroppens naturlige, funktionelle bevægelser, som din krop er designet til fra naturens side. Du laver derfor ikke ensformige øvelser på maskiner, men fokuserer i stedet på din krops egne bevægelser. Da træningen på denne måde tager udgangspunkt i den enkelte, kan alle være med.

Du får
  • Træning i CrossFit Copenhagens center i Odense - træn ubegrænset indtil den 1. maj 2016

Kom godt i gang

Som noget helt særligt kan CrossFit Copenhagen tilbyde opstartsforløb til nye crossfittere, så alle, der ikke har den store erfaring med CrossFit, kan komme godt og sikkert i gang.

Opstartsforløbet består af 4 træninger fordelt over 2 uger og lærer dig de basale øvelser og bevægelser, som er kendetegnende for træningsformen. Ud over opstartsforløbet findes der en række andre hold, som du kan prøve kræfter med - herunder Mobility med fokus på smidighed og balance, CROSSFIT MOMS for mor og baby, Styrkehold og meget mere...

Fællesskab og kompetente trænere

Hos CrossFit Copenhagen foregår det meste træning på hold med instruktører, der guider og finjusterer undervejs, så du får det bedste ud af din træning. Alle instruktører i centeret er uddannede og passionerede crossfittere, så de ved, hvad de taler om.

På holdene vil du opleve et hyggeligt fællesskab, hvor sved på panden går hånd i hånd med smil og højt humør. Det er ikke bare "CrossFit" - det er også "crossfedt"!

Så lige meget om du er helt ny i sportens verden eller har trænet før, vil der med garanti være plads til dig hos CrossFit Copenhagen.

OBS: Ønsker du ikke at fortsætte som medlem efter dine 8 ugers træning, skal du aktivt melde dig ud igen via CrossFit Copenhagens hjemmeside.

Styrk kroppen!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail