Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Kvalitetsophold på Kværs Kro

Sønderjysk krohygge, dejlig mad & billig grænsehandel: Ophold for 2 med kaffe og kage samt 3-retters middag inklusiv fri vin på velkendte Kværs Kro

Ægte kvalitetstid for 2

Klassisk krostemning, dejlige oplevelser i Sønderjylland samt frisk og veltillavet mad kombineret med billig grænsehandel - et ophold på Kværs Kro har det hele!

Så tag sammen afsted til en lille hverdagspause på den velkendte kro, hvor der hygges om jer med kaffe og kage ved ankomst samt en velsmagende middag med vin om aftenen.

Opholdet for 2 inkluderer:

  • Kaffe og kage ved ankomst
  • 3-retters middag (Kokkens valg)
  • Fri vin til middagen
  • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
  • Morgenmad

I er velkomne til at købe flere værdibeviser, hvis I ønsker at forlænge opholdet.

Eventuelle tillæg
Bestilles og betales direkte på Kværs Kro
  • Ankomst fredag - Kr. 100,00 pr. værelse pr. nat
  • Ankomst lørdag - Kr. 200,00 pr. værelse pr. nat.
  • Ekstra opredning* inkl. samme vilkår - Kr. 379,00 pr. person (Forespørg på kroen)
  • Børn under 12 år inkl. morgenmad - kr. 150,00
*Max. 2 opredninger pr. værelse.

Hygge, oplevelser og god mad

Der venter jer et dejligt ophold med klassisk krohygge, venlig betjening og masser af den gode mad, som Kværs Kro er kendt vidt og bredt for.

I kroens sidebygning får I et smagfuldt indrettet værelse i 2 plan med radio og TV samt eget bad og toilet. Værelset har en komfortabel dobbeltseng i stueplan og ekstra sengepladser på førstesalen.

Under jeres ophold kan I tage et smut over grænsen til billige indkøb i Tyskland - kroen ligger nemlig kun 10 minutters kørsel fra Kruså grænse.

Et besøg på det smukke Gråsten Slot er et must for alle have- og blomsterinteresserede, som kan beundre Dronning Ingrids store arbejde med den fantastiske slotshave.

Danfoss' oplevelsespark, Universe, byder på lærerige oplevelser inden for naturens kræfter, teknik og energi samt sjove aktiviteter som segway og Blå Kube, hvor I kommer helt tæt på gejsere, gletsjere, lyn og torden.

Når I er mætte af oplevelser, men sultne efter bordets glæder, vender I tilbage til kroen, hvor kokken trakterer med en udvalgt 3-retters menu som ledsages af gode vine ad libitum.

Rigtig god fornøjelse!

Det med småt

Opholdet gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på kroens rack rates.

Vi anbefaler at booke i god tid, da der er et begrænset antal værelser til rådighed til deal.dk´s kunder, og der tages forbehold for udsolgte og lukkede dage indenfor den gældende periode.

Deal.dk fungerer som formidler af dette tilbud, og Kværs Kro er den tekniske arrangør.

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail