Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Juleshow for hele familien

Kulturhus Svendborg slår dørene op til et juleshow udover det sædvanlig med Kim Sjøgren & The Little Mermaid Orchestra ❅

Så er der mulighed for at komme til en julekoncert ud over det sædvanlige. TV-aktuelle Kim Sjøgren og hans The Little Mermaid Orchestra er klar til juleturné. Ensemblet er i topform og de kommer til Svendborg Kulturhus med et smittende julehumør d. 5. december 2015 kl. 16.00,

Dealen inkluderer:

  • 1 entré til Kim Sjøgren & The Little Mermaid Orchestra juleshow d. 5. december 2015 kl. 16.00

Showet omfatter anekdoter fra Kims tid som koncertmester samt masser af skønne julemelodier/sange, fortolket helt unikt. Kim fortæller jokes på sin egen finurlige måde, krydret med raffineret violinspil.

Musik i højsædet

Kim er TV aktuel i DR’s nye lørdagsunderholdning ‘Vidunderbørn’, hvor han er mentor for 13 årige violinist Villads. Villads har fået megen ros for sin musikalitet og professionalisme, og han er gæstesolist på juleturnéen i år.

Kim Sjøgren, der nærmer sig 60 år, har spillet violin, siden han var 3 år. Som 12-årig blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium. Han debuterede allerede som 17-årig. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig – den yngste i kapellets historie.

Der er lagt op til en super hyggelig aften med fantastisk julestemning, så tag endelig hele familien med, du må nemlig købe alle de værdibeviser du ønsker.

Juleshow for hele familien

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail