Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Det naturlige valg

Få en naturlig ultraliftbehandling af øjenområdet hos Total Bodyzone i Odense - uden kemi og kirurgi!

Snyd ældningsprocessen!

Ville du også gerne være rynker og poser under øjnene kvit uden at give dig i kast med kemi og kirurgi? Så har vi gode nyheder! Med dagens deal får du nemlig mulighed for at få en helt naturlig ultraliftbehandling af øjenområdet fra Total Bodyzone i Odense - en behandling som kan holde i 1-2 år.

Med et værdibevis får du:
  • 1 x ultraliftingbehandling af øjenområdet, som mindsker rynker og poser under øjnene

Behandlingen er smertefri og opstrammer huden i ansigtet med banebrydende ultralydsbølger - et kæmpe hit inden for antiaging!

I trygge hænder

Hos Total Bodyzone i Odense bliver du budt velkommen til en flot klinik i de nyrenoverede lokaler i det gamle Pakhusgården. Her bliver du mødt af klinikkens dygtige medarbejdere, der står klar til at give dig en god behandling.

Du vil kunne mærke og se den første del af resultatet med det samme. Din hud bliver mere spændstig og fast samtidig med, at der sker et løft af ansigtet. Processen fortsætter i 2-3 måneder, og efter 3 måneder vil du kunne se det fulde resultat af din behandling - en behandling der holder i 1-2 år.

Vigtigt før behandlingen

Inden behandlingen er det vigtigt, at du undgår varme bade og undgår at vaske dit ansigt i varmt vand. Før behandlingen skal du også undgå sauna og soldyrkning i 2 uger.

Efter behandlingen skal du i 2 uger undgå ansigtsmassage, RF, lysterapi og laser.

Glæd dig til et holdbart resultat.

Det naturlige valg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail