Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

En helt særlig oplevelse

Nyd en udsøgt middag og kom på rundvisning med godsejer Claus Agerskov på smukke Skrøbelev Gods

En herskabelig aften

Grib chancen og tag med til en aften ud over det sædvanlige, når det imponerende og idylliske Skrøbelev Gods inviterer dig indenfor i de fantastiske gemakker.

I godsets restaurant kan du nyde en udsøgt middag, inden du bliver vist rundt på godset af godsejer Claus Agerskov selv.
Godsejeren fortæller blandt andet om den omfattende renovering af stedet og om alle de spændende tiltag på godset gennem tiderne.

Skrøbelev Gods byder på:


  • 1 hovedret med mulighed for tilkøb af flere retter
  • Rundvisning på det betagende gods

Eksempler på menu:

Forret: Røget laks m. fynsk rygeostcreme eller hvide bønner, salat og krydderurter.
Mellemret: Asparges med bacon og rygeostcreme eller Godsets letrøgede laks med hyldeblomstcreme.
Hovedret: Helstegt kalvefilet m. svampesauce, årstidens grøntsager og nye kartofler eller Kalvefilet med strandkålsouffle - mix salat og grovfritter.
Hovedret: Rådyrkølle svøbt i bacon med sauterede bønner/rødløg, selleriflan, små timiankartofler og vildt sauce Mellemret: Osteplatte eller Ostetallerken med pesto - nødder og syltet frugt.
Dessert: Hjemmelavet hvid chokoladeparfait med årstidens friske bær eller Hjemmelavet islagkage med frisk frugt/bær og hyldeblomstsirup.

Royale omgivelser

Det unikke Skrøbelev Gods udstråler en fantastisk storhed, der leder tankerne tilbage til svundne tider. Oplev en fantastisk verden i pomp og pragt, når du træder ind af den store guldbelagte port.

De smukke, gamle bygninger skaber en nærmest royal ramme omkring det eksklusive besøg på en af dansk histories sande perler.

Glæd jer til en oplevelse ud over alle grænser i godsets fantastiske riddersal og de mange andre imponerende rum med antikke møbler, dekorative lofte, guldspejle og krystallysekroner.

Psst.. Giv denne unikke oplevelse som en helt særlig julegave til én, du holder af,

Det med småt

Værdibeviset gælder for én person, og der er mulighed for at købe så mange værdibeviser, du lyster. Du kan opgradere til en 5 retters menu á 125 kr. pr. ret. Drikkevarerne er ikke inkluderet i tilbuddet.

Du har derudover mulighed for at tilkøbe en unik overnatning i de smukke værelser, hvor der blandt andet er mulighed for jacuzzi.

En helt særlig oplevelse

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail